Kako in kje si boste lahko ogledali spektakel v Stožicah

Slovenija 30. Jun 202218:02 > 18:22 1 komentar
Goran Dragič
PROFIMEDIA

Slovenija je v nestrpnem pričakovanju košarkarskega spektakla, v katerem se bosta danes ob 20.15 v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu 2023 pomerili Slovenija in Hrvaška. V slovenski reprezentanci bo ponovno zaigral eden največjih svetovnih zvezdnikov Luka Dončić, od domačih navijačev pa se bo poslovil zlati kapetan Goran Dragić. Vstopnice za sosedski obračun so pošle ekspresno, vsi, ki so ostali brez sedeža v dvorani Stožice, pa si lahko dvoboj, ki ga bo ekskluzivno prenašal Sportklub, ogledajo s pomočjo Telemachovih paketov EON, so sporočili iz Telemacha.

Luka Dončić in Goran Dragić spet skupaj v dresu s slovenskim grbom, to je poslastica, ki je ne gre zamuditi. Vsem navijačem, ki se jim je ogled tekme v živo izmuznil, iz Telemacha sporočajo, da imajo na voljo tudi možnost predplačniškega paketa EON. Ta je na voljo brez vezave in ni omejen na operaterja ter ga lahko uporabljajo uporabniki vseh fiksnih in mobilnih operaterjev v Sloveniji, so sporočili.

Ljubitelji športa si lahko s predplačniškim paketom EON zagotovijo dostop do programov priljubljenega Sportkluba, kjer si bodo lahko tudi v prihajajoči sezoni ogledali tekme Prve Lige Telemach, 2. SNL in klubska tekmovanja – Pokal Pivovarne Union, pravijo pri Telemachu, na voljo boso rudi nogometna Loga narodov, v kateri nastopa tudi Slovenija, kvalifikacije za evropsko nogometno prvenstvo, UEFA Liga prvakov, UEFA Europa liga in UEFA konferenčna liga, poleg tega pa še tuje nogometne lige, med drugim tudi avstrijska in češka.

Prav tako pa se je ekipa Sportkluba odločila, da vsem navijačem omogoči brezplačen ogled tekme v pravem navijaškem vzdušju. Skupinski prenos na velikem platnu, z bogatim spremljevalnim programom bo v Športni hiši, BTC City, kamor vabijo vse ljubitelje košarke.

*N1 Slovenija je del United Medie, v kateri je tudi Sportklub, in United Group, v kateri je tudi Telemach. 

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje