Kako smo na N1 postavljali drevesce ter kako in kdaj ga postavite vi?

Magazin 26. Nov 202210:35 2 komentarja
Božično drevesce N1 2022
N1

Praznično vzdušje se je naselilo tudi v uredništvo našega, in vašega, medija N1. Večerna ekipa novinarjev je namreč našo medijsko hišo v sobotno jutro pospremila s postavitvijo čudovite novoletne jelke.

Tudi na N1 se je že naselilo božično-novoletno vzdušje. Petkova večerna ekipa novinarjev je namreč z enoletnega počitka v prostore uredništva pospremila novoletno jelko. Ta je bila seveda najprej pospremljena v masko, kjer si je nadela čudovito praznično okrasje, in se nato v vsej svoji gracioznosti za dober mesec dni postavila na ogled pri vhodu v našo hišo. Dogajanje je ekipa zabeležila v spodnjem posnetku.

Na N1 smo tako povsem po naključju novoletno jelko postavili ravno na dan, ko se je v Ljubljani prižgala praznična razsvetljava.

Kako in kdaj ga postavite vi?

Mnoge pa zadnja leta moti, da predvsem trgovine vsako leto prej okrasijo drevesca in v izložbe namestijo praznično dekoracijo. Nekateri trgovci se tako tega lotijo že na začetku novembra. Temu sledi tudi prodaja prazničnega okrasja, ki se pomika v čedalje zgodnejši čas.

Spet drugi v predčasni postavitvi božično-novoletnega okrasja ne vidijo nič slabega oz. jih zgoden prihod prazničnega vzdušja celo razveseljuje.

Različnim mnenjem o času krasitve pa seveda sledi tudi različno načrtovanje, kdaj novoletno jelko in praznično okrasje postaviti doma. Nekateri tako to naredijo že zelo zgodaj, kot smo letos storili tudi na N1, drugi pa se tega lotijo šele pozno v decembru oz. tik pred božičem.

Kako in kdaj pa drevesce in okrasje postavite vi? Svoje odgovore nam lahko pustite v komentarjih na koncu članka.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje