Katera štiri znamenja morajo ob današnji polni luni paziti na odnose

Magazin 29. Sep 202309:57 0 komentarjev
PROFIMEDIA

Ob 11.57 bo nastopila polna luna v znamenju ognjenega ovna. Katerim štirim znamenjem se lahko ob današnji polni luni nekoliko skrhajo odnosi?

Ob 11:57 bomo pozdravili polno luno v znamenju ognjenega ovna. Zaradi tega bodo danes nekateri čutili spodbudo, da stopijo v akcijo, udejanjijo svoje misli in pogumno sledijo sebi.

A polna luna lahko botruje tudi nekaterim hitrim in nepremišljenim odločitvam, zato je pomembno, da ostanemo zbrani in ne podležemo trenutnemu razpoloženju. Poseben vpliv bo imela na štiri znamenja zodiaka, pišejo na spletnem portalu Sensa.

Oven

Obeta se vam spoznanje, da vas nekatere stvari v življenju izčrpavajo. Ker izgubljate energijo na enem področju, vam jo primanjkuje za poglabljanje in gradnjo odnosov.

V času polne lune boste pred odločitvijo,  kaj je tisto, kar v resnici želite graditi in vam bo prineslo zadovoljstvo na dolgi rok?

Škorpijon

Do nekaterih ljudi, ki so vam blizu, že nekaj časa gojite zamere, polna luna pa vas spodbuja, da razčistite jezo, ki jo nosite v sebi. Izrazite jo jasno in povejte osebi, kako se počutite in kaj vas spravlja v jezo. Zdaj je čas, da se odločite: boste osebam dali novo priložnost ali se boste od njih umaknili? Vsekakor je čas, da nekaj ukrenete.

Strelec

Spoznali boste lahko novo osebo, ki vam bo pomagala ozavestiti, kaj vse ne funkcionira v vaših dosedanjih odnosih. Vesolje želi, da razmislite, kako lahko spremenite svoje odnose s svojo lastno spremembo.

Rak

Intuicija vam narekuje, da je čas, da stopite korak naprej. A da to lahko storite, morate najprej pogledati, kaj iz preteklosti vpliva na vas na način, da vam onemogoča bolj pristen stik s seboj in posledično z drugimi? Razmislite o tem, ali morda potrebujete pri ozaveščanju primerno strokovno pomoč.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!