Odličen začetek Slovencev in besede zlatega kapetana, ki smo jih čakali

Slovenija 06. Avg 202220:45 > 20:48 0 komentarjev
Goran Dragić
Twitter/Goran Dragić

Slovenska izbrana vrsta odlično začela prijateljski obračun s Črno goro v Celju. Tekmo, vključno z videoposnetki najbolj zanimivih akcij, lahko spremljate na naši spletni strani. Prav tako se je dan po odločitvi, da se vrne v reprezentanco, oglasil zlati kapetan Goran Dragić in dejal: "Prej sem bil Batman, zdaj sem Robin."

Po četrtkovi zmagi proti Nizozemski je pred slovensko košarkarsko reprezentanco v celjskem Zlatorogu še druga tekma v pripravah na EuroBasket. Tokrat je tekmec Črna gora, evropski prvaki pa še zadnjič v tem poletju nastopajo v močno okrnjeni zasedbi. Izbrana vrsta Slovenije je odlično začela.

Prijateljsko tekmo med Slovenijo in Črno goro lahko v ŽIVO, vključno z video posnetki najbolj zanimivih akcij spremljate TUKAJ. Televizijski prenos tekme pa si lahko ogledate na SK1.

Ob robu tekme se je razgovoril tudi zlati kapetan Goran Dragić, ki je včeraj sporočil, da se vrača v reprezentanco, kar je čakala cela Slovenija. Danes je Dragič pojasnil: ”Mnogi so me prepričevali. Z vseh strani. Rašo Nesterović, Edo Murić … A najbolj ‘tečen’ je bil brat Zoran. Prepričeval me je vsak dan,” pripoveduje koseški zmaj, zdaj z naskokom najbolj izkušen slovenski reprezentant, ki bo, kar je v zadnjem obdobju stalno poudarjal tudi Edo Murić, prevzel kapetanski trak. Vloga bo vseeno drugačna. ”Zagotovo ne bom igral 36 minut na tekmo. Prej sem bil Batman. Zdaj bom Robin.”

Več o tem, kaj je povedal zlati slovenski kapetan, pa si lahko preberete TUKAJ.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!