Košarkarski spektakel v Stožicah: kakšen bo prometni režim v okolici

Slovenija 17. Avg 202209:02 > 09:51 0 komentarjev
Parkirišča okoli Stožic
LPP

Ob današnjem košarkarskem spektaklu v Stožicah, na katerem se bosta ob 20.15 v razprodani dvorani Stožice pomerili Slovenija in Srbija, bo na območju ŠRC Stožice spremenjen prometni režim. Kaj morate vedeti, če se odpravljate na tekmo?

Danes se bosta v razprodani dvorani Stožice v Telemachovem spektaklu pomerili Slovenija in Srbija.

Slovenija v pripravljalnem obdobju pred EuroBasketom 2022 še ni izgubila, danes pa si lahko obetamo pravo poslastico, saj bomo priča dvoboju dveh vsakoletnih kandidatov za najkoristnejšega igralca v ligi NBA in članov najboljše peterke leta, Luke Dončića na slovenski in Nikole Jokića na srbski strani.

Tudi danes pa bo zaradi stopnjujoče navijaške vročice pred začetkom evropskega prvenstva in razprodane dvorane spremenjen prometni režim na območju ŠRC Stožice, in sicer med 18. in 23. uro.

Spremenjen prometni režim
LPP

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet (LPP) bo za obiskovalce uvedel posebno krožno linijo med okoliškimi parkirišči, ki bo potekala po trasi: Vojkova–servisna cesta–del krožišča–Clevelandska–Tomačevska–Kranjčeva–Vojkova–Center Stožice. Namen te linije je prevoz udeležencev tekme s parkirišč do dvorane in nazaj.

Po končani prireditvi predvidoma ob 22.30 bodo dodatni avtobusi odpeljali na relaciji: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici)–Vojkova–Bavarski dvor.

[Telemachov spektakel – sreda, 17. avgust, ob 20.15: Slovenija – Srbija] Tekmo si lahko ogledate na Sportklubu in pri Telemachu. Če niste naročnik Telemachovih storitev, vam je na voljo predplačniški paket EON, ki je dostopen v omrežju kateregakoli operaterja.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!