Mož Nataše Pirc Musar: Delam v Ruski dači, to je vse, kar je mojega poslovanja

Slovenija 23. Okt 202220:22 0 komentarjev

"Delam v Ruski dači. To je vse, kar je mojega poslovanja. Nobenih podjetij nimam v davčnih oazah. Vse davke plačujem v Sloveniji," je na vprašanje, ali bo spremenil poslovanje, če bo njegova žena Nataša Pirc Musar zmagala na predsedniških volitvah, dejal njen mož Aleš Musar.

V predvolilni kampanji je bila kar nekaj pozornosti deležna mreža podjetij, ki jo je Aleš Musar, soprog Nataše Pirc Musar, spletel v zadnjih 20 letih. Na vprašanje, ali bo v primeru zmage Nataše Pirc Musar pri tem poslovanju kaj spremenil, je dejal, da je ta mreža izjemno precenjena.

“Dejansko delam v Ruski dači. To je eno podjetje, ki ga aktivno vodim. Precej tistih shem je bilo takih, da sem jih še jaz komaj prepoznal in bi si res želel kdaj priložnosti, da povem, kaj v resnici je in česa dejansko ni,” je povedal za N1.

Na ponovno vprašanje novinarke Mance Turk, ali bo torej kaj spreminjal, je dejal: “Delam v Ruski dači. To je vse, kar je mojega poslovanja. Nobenih podjetij nimam v davčnih oazah. Vse davke plačujem v Sloveniji.” Dodal je, da so ostalo vse naložbe, ki jih imajo podjetja. “Nič takega ni, da bi moral spreminjati,” je dodal.

“Jutri pride nov dan, v katerem je treba spet delati pri kampanji drugega kroga volitev,” je povedal in dodal, da vsi v njihovem štabu verjamejo, da bo Nataša Pirc Musar izvrstna predsednica republike.

Če Nataša Pirc Musar postane predsednica republike, bi si njen mož kot “prvi gospod” želel spoznati nemškega predsednika Frank-Walterja Steinmeierja, avstrijskega predsednika Alexandra Van der Bellena in italijanskega predsednika Sergia Mattarello. “Verjamem, da gre za izjemno zanimive gospode, ki bi jih želel spoznati,” je povedal.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!