Najslavnejši med ocvrtimi piščanci kmalu tudi v Ljubljani

Slovenija 28. Jun 202312:32 6 komentarjev
KFC tudi v Ljubljani
PROFIMEDIA

Že konec tega leta naj bi v središču prestolnice zaživela restavracija ameriške verige s hitro prehrano KFC, poroča portal Ljubljanainfo. Informacija o novi restavraciji pa je v javnost ušla na nenavaden način.

Uradnega podatka o točnem datumu in natančni lokaciji nove restavracije priljubljene verige hitre prehrane KFC pri podjetju še niso sporočili. Pravzaprav odprtja podružnice v slovenski prestolnici še niso uradno potrdili, saj je novica o novi restavraciji v javnost ušla na precej zanimiv način.

Ljubiteljem ocvrtega piščanca je v oči namreč padel oglas na portalu Moje delo, v katerem iščejo vodjo izmene v KFC. In to v Ljubljani. Zraven tega bo v težko pričakovani restavraciji na voljo še 30 dodatnih delovnih mest, piše portal Metropolitan.

To sicer ne bo prva restavracija KFC v Sloveniji. V KFC – to je okrajšava za Kentucky Fried Chicken (že ime nosi razpoznavni znak – ocvrtega piščanca, ki ga gostje jedo kar iz “košare”) – se lahko ustavite na poti iz Maribora proti Šentilju, na počivališču Dobrenje vzhod.

Družba KFC je nastala že leta 1952 v mestu North Corbin v ameriški zvezni državi Kentucky, od takrat pa se je razširila v skoraj 150 držav sveta, kjer na več kot 250.000 lokacijah poleg piščanca ponujajo še drugo hitro hrano, tudi sendviče, hamburgerje, solate in sladice.

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje