Neobziren gost v kampu Šobec: ker ga je zmotil borovec, ga je kar izruval

Slovenija 03. Jul 202212:00 > 12:13 5 komentarjev
Borovec kamp Šobec
KAMP ŠOBEC

Enega od gostov kampa Šobec je pri parkiranju in postavljanju avtodoma na parcelo zmotil borovec. Namesto da bi prestavil avtodom, je raje izkopal "napačno" posajen borovec in ga odvrgel za avtodom. "Gostu smo seveda neprimerno situacijo zaračunali," so zapisali v kampu Šobec.

Poletna turistična sezona je na vrhuncu, z večjim pritokom gostov pa se poveča tudi število takšnih, ki imajo do bivanja v naravi svojo predstavo. S takšnim gostom so imeli opravka v kampu Šobec, kjer je eden od gostov izruval borovec, ker zaradi njega ni mogel odpreti vrat avtodoma, mlado drevo pa je zavrgel za avtodom.

“Verjetno si bomo danes prislužili negativni komentar nezadovoljnega gosta, ki si bivanje v naravi predstavlja zelo po svoje. Gostu smo seveda neprimerno situacijo zaračunali,” so zapisali pri kampu Šobec in opozorili, da se tako ne dela.

Zapisali so še spomnili na katastrofalne posledice žledoloma leta 2014, ko je bilo poškodovanih preko 3.000 borovcev. V zadnjih šestih letih so zato posadili preko 1.000 novih. “Vse z namenom, da pomagamo ohraniti naravo tudi za prihodnje rodove kampistov. Hvala, ker nam pomagate ohraniti vaš prostor v naravi;” so dodali zapisu.

Borovec kamp Šobec
KAMP ŠOBEC

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje