Od izzivov do uspeha: Inovativna podjetja delijo svoje zgodbe na Adria Summitu

Slovenija 26. Apr 202315:54 0 komentarjev
Adria Summit
United Media

Adria Summit, Prihodnost Digitalne Trgovine, je regionalni poslovni dogodek zasnovan z namenom, da postane vodilna platforma za izmenjavo idej, izkušenj in stikov v digitalni trgovini. Letos bo dogodek potekal med 3. in 7. majem na dveh lokacijah - v Umagu na Hrvaškem in v Portorožu v Sloveniji.

Adria Summit že drugo leto zapored združuje vodilne voditelje in strokovnjake iz regije in širše, ki se med dvodnevno konferenco in vikendom druženja pogovarjajo o globalnih trendih, ki vplivajo na poslovno okolje v regiji. Če so lani prevladovale teme, kot so postpandemično okrevanje gospodarstva, težave v globalni dobavni verigi in nenaden porast inflacije, se letos pričakujejo teme, ki se nanašajo na vpliv umetne inteligence na digitalno poslovanje, nadaljnje inovacije na tržnih in poslovnih modelih, možne bančne krize in njihove posledice na likvidnost podjetij ter izzive, s katerimi se srečujejo tako mladi kot tudi izkušeni podjetniki na lokalnih trgih.

Adria Summit posebno pozornost posveča inovativnemu podjetništvu kot gonilniku vseh sprememb. Za to bo organiziran poseben del programa, na katerem bo nekaj izbranih inovativnih podjetij iz regije, ki so premagala začetne izzive in dosegla fazo pospešenega rasti, dobilo priložnost, da svoje izkušnje delijo z drugimi udeleženci v prisotnosti predstavnikov investicijske skupnosti, od poslovnih angelov, preko tveganih skladov in zasebnega kapitala do velikih institucionalnih vlagateljev. Cilj organizatorja je pokazati dobre primere in skozi odprto komunikacijo med start-up skupnostjo, tehnološkimi razvojnimi centri, strokovnimi investitorji in državnimi institucijami vplivati na izboljšanje okolja za razvoj inovativnega podjetništva s skupno vizijo naprednejšega in bolj humanega družba.

Adria Summit
United Media

Več kot 60 predavateljev na 8 panelih bo poskušalo odgovoriti na pereča vprašanja ali vsaj sprožiti diskusijo. Program Adria Summit-a si lahko ogledate tukaj, za dogodek se lahko prijavite na adriasummit.com.

* N1 Slovenija je del United Medie, ki je v lasti skupine United.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!