Pokukali smo v najbolj luksuzne vile z bazenom za najem na Hrvaškem

Oglas 05. Apr 202311:00
vila z bazenom, Hrvaška
promocijska fotografija

Letošnje leto bo po vseh pričakovanjih rekordno za hrvaški turizem. Temu bo vsekakor prispeval vstop v Schengen cono in uvajanje Evra kot uradne valute plačil s 1.1.2023. Zaradi Schengen cone bodo vsi turisti veliko lažje in hitreje prehajali meje, plačevanj v Evrih bo turistom poenostavilo plačevanje in dalo dodatno varnost.

To, kar se prav tako opazi je, da se pomembno krepi povpraševanje po namestitvah v razkošnih vilah, ki so najpogosteje, vsaj v primeru večjih skupin, ugodnejša možnost, kot najem več hotelskih sob. V primeru skupine 6 ali več oseb, nočitev v vilah z bazenom lahko stane tudi manj kot 100 Evrov po osebi v top terminih, za ta znesek je skoraj nemogoče dobiti namestitev v hotelih.

Veliko število lastnikov luksuznih vil so prepustili skrb za rezervacije profesionalni agenciji LUVA Villas, ki je ena redkih agencij specializiranih izključno za najem luksuznih in edinstvenih vil, ki pokriva področje celotne Hrvaške. Pri njih lahko najdete ponudbo vrhunskih vil z bazenom v Istri, Kvarneru, Dalmaciji, Dubrovniku ter Gorskem Kotarju in Liki. Na njihovi spletni strani LUVA Magazinu lahko najdete tudi številne druge zanimivosti.

V nadaljevanju Vam ponujamo našo top izbiro vil z bazenom za najem na Hrvaškem:

1.       Villa Marbella

luksuzna vila, otok Čiovo
promocijska fotografija

Luksuzna Villa Marbella se nahaja v prvi vrsti do morja na otoku Čiovo, neposredno zraven čudovite plaže. Neposredna bližina morja omogoča gostom, da se osvežijo v morju kadar koli to želijo, za goste, ki imajo raje bazen, Villa Marbella ponuja zunanji bazen in jacuzzi s čudovitim pogledom na morje.

Za več podrobnosti ali za rezervacijo termina obiščite spletno stran: Villa Marbella

2.       Villa Carolus

vila Carolus, Vodice
promocijska fotografija

Villa Carolus je luksuzna vila za najem, ki se nahaja v prvi vrsti do morja v kraju Vodice. Villa Carolus je izrazito prostorna vila s površino več kot 500 kvadratnih metrov, s 5 spalnic, kamor lahko namestite  10 gostov. Razen v bazenu in čudovitem pogledu, gostje lahko uživajo v 2 jacuzzijih, savni, Playstationu in biljardu.

Za več podrobnosti ali za rezervacijo termina obiščite spletno stran: Villa Carolus

3.       Villa I

luksuzna vila, Makarska
promocijska fotografija

Villa I je vila za najem, ki je del kompleksa sestavljenega iz 4 luksuznih vil, ki se lahko najamejo posebej ali skupaj in so lahko odlična opcija za velike skupine. Vsaka vila ima čudovit panoramski pogled na morje in Makarsko, lahko sprejme 4+2 osebe, vse 4 pa imajo skupni veliki zunanji bazen.

Za več podrobnosti ali za rezervacijo termina obiščite spletno stran: Villa I

4.       Villa Bernarda

vila Bernarda, otok Krk
promocijska fotografija

Luksuzna Villa Bernarda se nahaja v bližini morja v kraju Baška na otoku Krku. Ima 4 spalnice s kopalnicami v katere lahko namestite 8 gostov. Nahaja se na popolnoma ograjenem posestvu, kar gostom zagotavlja zasebnost, pred njo pa se nahaja lep zunanji bazen.

Za več podrobnosti ali za rezervacijo termina obiščite spletno stran: Villa Bernarda

5.       Villa Perla

luksuzna vila Perla, otok Brač
promocijska fotografija

Luksuzna Villa Perla se nahaja v majhnem mirnem kraju Nerežišća na otoku Braču. To je idealna opcija za miren in sproščujoči družinski oddih iz sanj. Nahaja se na popolnoma ograjenem posestvu s šarmantnim bazenom in pogledom na baročni zvonik majhne cerkve.

Za več podrobnosti ali za rezervacijo termina obiščite spletno stran: Villa Perla

6.       Villa Korta 1

vila Korta 1, otok Hvar
promocijska fotografija

Villa Korta 1 se nahaja v majhnem mirnem kraju Pitve, v bližini kraja Jelsa na otoku Hvaru. V bližini se nahajata še 2 simpatični rustikalni vili, tako da je mogoče najeti več vil, kar je idealna opcija za večje skupine gostov. Villa Korta 1 ima 3 spalnice, skupno pa lahko sprejme 8 gostov, ki imajo na razpolago šarmanten bazen pred vilo s čudovitim pogledom.

Za več podrobnosti ali za rezervacijo termina obiščite spletno stran: Villa Korta 1

7.       Villa Fantasia

vila Fantasia, Istra
promocijska fotografija

Villa Fantasia je idealna opcija za družinski oddih v Istri. Nahaja se na popolnoma ograjenem posestvu v majhnem kraju Hreljići na vzhodnem delu Istre. Lahko sprejme 8 gostov v 4 spalnice, gostom pa so na voljo zunanji bazen in jacuzzi.

Za več podrobnosti ali za rezervacijo termina obiščite spletno stran: Villa Fantasia