Policisti na Ptuju zaradi proizvodnje konoplje odvzeli prostost štirim osebam

Gospodarstvo 06. Jan 202313:53 0 komentarjev
PU Maribor

Med hišno preiskavo na območju Ptuja so policisti po njihovih navedbah v stanovanjski hiši našli večji prirejen prostor za proizvodnjo prepovedane droge konoplja z 80 sadikami različnih velikosti ter petimi kilogrami posušenih rastlinskih delcev.

Ptujski policisti so v sodelovanju z drugimi policijskimi postajami in mariborskimi kriminalisti v sredo opravili več hišnih preiskav na območju Ptuja, Maribora in Slovenske Bistrice. Na Ptuju so odkrili prirejen prostor za gojenje konoplje, sadike in posušene rastlinske dele, prostost so odvzeli štirim osebam, so sporočili iz PU Maribor.

Eno osebo bodo policisti privedli pred preiskovalnega sodnika. Trem osebam pa je bilo pridržanje po končanju hišnih preiskav in drugih postopkov odpravljeno. Sumijo jih kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, so pojasnili na Policijski upravi Maribor.

Med hišno preiskavo na območju Ptuja so policisti po njihovih navedbah v stanovanjski hiši našli večji prirejen prostor za proizvodnjo prepovedane droge konoplja z 80 sadikami različnih velikosti ter petimi kilogrami posušenih rastlinskih delcev, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo konoplja, so še pojasnili.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!