Povzročitelj incidenta v Nobel Bureku se je zaposlenim javno opravičil (VIDEO)

Slovenija 12. Nov 202209:58 9 komentarjev
Nobel burek opravičilo
INSTAGRAM/@nobelburek

Vročekrvnež, ki je pretekli vikend v prodajalni s hitro prehrano Nobel Burek razgrajal, kričal na zaposlene in s pestjo razbil steklen pult, se je opravičil. V videoposnetku, ki ga je na Instagramu objavil Nobel Burek, je dejal, da svoja dejanja iskreno obžaluje, v prodajalni pa so njegovo opravičilo tudi sprejeli. "Naj oprosti ne bo najtežja beseda in naj vas ego ne premaga, ko je treba opravičilo sprejeti," so zapisali ob videu.

Prejšnji teden je po družbenih medijih zaokrožil posnetek, ki je pretresel marsikoga – v priljubljeni ljubljanski prodajalni s hitro prehrano Nobel Burek je opit moški povzročil incident. Moški naj bi se v noči s 4. na 5. november razjezil, ko naj ne bi dobil tistega, kar je naročil. To naj bi ga razburilo do te mere, da se je najprej verbalno znesel nad zaposlenimi, čez prodajni pult z roko zamahnil proti prodajalcu, nato pa dvakrat s pestjo tako močno udaril po steklenem pultu, da ga je razbil.

Na posnetku je nato večkrat slišati vročekrvneža, kako kriči: “Ajde, daj še enkrat, daj, da te vidim!” Iz prodajalne so ga nato pregnali drugi gostje, ljubljanska policija pa ga je kmalu po dogodku v bližini našla lažje poškodovanega.

Moški po imenu Žan pa se je za svoj izgred tudi javno opravičil.

“Zdravo, jaz sem tisti fant, ki je 5. 11. ob dveh zjutraj naredil tisti hudi incident. Vsem se iskreno opravičujem. To je res nedopustno dejanje, ki ga zelo obžalujem. Nisem se ničesar zavedal in upam, da bo opravičilo sprejeto. Vaši lokali so zelo v redu, tale je posebej v redu in še zdaj ne morem verjeti, da sem lahko to naredil,” je povedal na videoposnetku, ki ga je na svojem Instagram profilu objavil Nobel Burek. Moški se je nato še enkrat opravičil ter dejal, da če bi se svojih dejanj zavedal, tega zagotovo ne bi storil. Naposled je zaposlenima še segel v roko in se zahvalil.

V prodajalni so opravičilo sprejeli, saj so ob videu zapisali, da “vsi delamo napake in samo, če vsak stopi korak k rešitvi, bo svet lahko lepši za vse.” Dodali so še: “Naj oprosti ne bo najtežja beseda in naj vas ego ne premaga, ko je treba opravičilo sprejeti. Slab začetek je imel v našem primeru dober konec.” Vseeno pa si, kot so zapisali, v Noblu želijo, da se iz tega primera vsi naučimo, kako biti bolj odgovorni, bolj strpni in bolj tolerantni.

Kolikšno škodo je moški v prodajalni povzročil, ni znano.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje