SDS je v dvoboj s podpredsednico Gibanja Svoboda poslal poslanca Breznika

N1 volilna soočenja 29. Mar 202206:00 > 06. Apr 2022 13:02 20 komentarjev

Z današnjim dnem na N1 začenjamo tudi s soočenji znotraj uradne volilne kampanje. Tema pa – pravna država. Trenutna vlada se namreč že vse od začetka dveletnega mandata sooča z očitki velikega dela opozicije, stroke in civilne družbe, da ruši vladavino prava, napada drugače misleče in državo vodi v avtokracijo. V oddaji N1 STUDIO sta se soočila podpredsednica stranke Gibanje Svoboda Urška Klakočar Zupančič in nekdanji državni sekretar na notranjem ministrstvu, zdaj pa poslanec SDS Franc Breznik.

Prvič v času uradne volilne kampanje sta se danes iz oči v oči soočila predstavnika dveh strank, ki jima po javnomnenjskih raziskavah najbolje kaže – SDS in Gibanja Svoboda.
N1 STUDIO je gostil podpredsednico Gibanja Svoboda, nekdanjo sodnico Urško Klakočar Zupančič, SDS pa je v naš studio poslal nekdanjega državnega sekretarja na notranjem ministrstvu in zdaj poslanca SDS Franca Breznika. Sodelovanje v tem soočenju je minuli teden potrdil notranji minister Aleš Hojs, a ga je danes dve uri in pol pred začetkom snemanja odpovedal, rekoč, da zaradi nujnih zadev ne danes ne do konca tedna nima časa.
N1 SOOČENJE, Miha Orešnik, grafika
N1
Soočenje na temo stanja pravne države, demokracije in stanja v policiji je vodil Miha Orešnik. 

Podkast: Oddajo lahko tudi poslušate

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje