Spet gneča na avtocesti: zastoj proti Ljubljani se začne že v Postojni

Slovenija 15. Sep 202315:52 2 komentarja
promet
prometnoinformacijski center

Na avtocestah po Sloveniji znova nastaja gneča. Pot iz Primorske proti Ljubljani se podaljša za 30 minut, zgoščen promet je tudi na štajerski avtocesti.

Na primorski avtocesti nastajajo zastoji, promet je zgoščen do Postojne proti Ljubljani. Pot se podaljša za okoli pol ure, poroča prometnoinformacijski center.

Prav tako je gneča proti Primorski skozi razcep Kozarje iz obeh smeri. Vozniki lahko pričakujejo 30-minutno zamudo.

Zgoščen promet je tudi na štajerski avtocesti od Šentjakoba proti ljubljanski vzhodni obvoznici in naprej proti Golovcu.

Gneča je tudi na ljubljanski obvoznici. Promet je zgoščen na odsekih Koseze–Kozarje, Ljubljana center–Malencam in naprej do Šmarja Sap, od Šiške proti Novim Jaršam.

Prav tako je zgoščen promet na cestah Logatec–Vrhnika, Vrhnika–Brezovica, Trzin–Črnuče, Ljubljana–Škofljica in Ljubljana–Medvode.

Zaradi dobrodelne nogometne tekme je sicer danes pozno popoldne mogoče pričakovati močno povečan promet in bolj zasedena parkirišča na območju Stožic, krožišča Tomačevo in v bližnji okolici.  Prav tako je zgostitve prometa občasno mogoče pričakovati na območju priključka Celje center zaradi sejma v Celju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje