Po komaj letu dni n1info.si že med prvimi desetimi najbolj branimi portali

Slovenija 05. Jul 202218:01 > 06. Jul 2022 11:37
Delite:
N1 tvoja pravica do neodvisnih informacij
Foto: N1

Spletni portal n1info.si, ki je 16. junija praznoval prvo obletnico začetka delovanja, se je že prebil med prvih deset najbolj branih portalov. Hvala, ker nas v tako kratkem času že tako množično spremljate. Postavili smo zelo dobre temelje, zdaj gremo naprej.

Za ekipo N1 Slovenija, ki je pred dobrima dvema tednoma praznovala prvo leto delovanja spletnega portala n1info.si, je pomemben dan.

Podatki, ki so za N1 Slovenija tokrat prvič objavljeni javno, kažejo, da smo se v prvem letu delovanja že prebili v prvo deseterico najbolj branih in najbolj obiskanih spletnih portalov.

Da je v Sloveniji še prostor za odziven, zanesljiv, kakovosten, verodostojen, svež in predvsem neodvisen vir informacij, smo verjeli od prvega dne, zdaj pa nam to potrjujejo tudi številke. Vsebine spletnega portala n1info.si je v juniju bralo že 424.775 različnih uporabnikov, kar je za tako kratek čas delovanja N1 Slovenija izjemen uspeh.

Novinarke in novinarji, snemalci in fotografi n1info.si so zmeraj v središču dogajanja in prinašajo tudi številne ekskluzivne, odmevne in poglobljene zgodbe. Zavezanost neodvisnemu in verodostojnemu novinarstvu pa ostaja naša ključna zaveza tudi naprej. Smo ekipa profesionalnih ustvarjalcev medijskih vsebin, ki ve, da se kljub naglim razvojnim spremembam nekaj v novinarstvu nikoli ne spreminja, da je vsebina kraljica in da ima javnost pravico do neodvisnih informacij. Smo medij, ki sodelavce spoštuje tudi tako, da ne podpira prekarnih delovnih razmerij; vsi člani ekipe N1 Slovenija so redno zaposleni.

Za drugo leto svojega delovanja napovedujemo nadaljnji razvoj tako vsebin kot digitalnih formatov in še boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani in N1 aplikaciji. Delo, za katerim stojijo predani, profesionalni, verodostojni in neodvisni novinarke in novinarji, je naletelo na odličen odziv javnosti. Hvala, ker nas v tako kratkem času že tako množično spremljate. Postavili smo dobre temelje, zdaj pa gremo naprej.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.