Številni se poslavljajo od Erjavca: “Ne moremo se sprijazniti, da te ne bo več”

Slovenija 10. Sep 202319:31
robert erjavec, 24ur
Zajem zaslona

Novica o smrti vremenarja in voditelja na televiziji POP TV Roberta Erjavca je pretresla številne njegove sodelavce. "V redakcijo si vedno prinesel nagajivo razigranost, s tvojega obraza je vedno sijal nasmeh," so o pokojnem kolegu na Instagramu zapisali v uredništvu oddaje 24ur. Sovoditeljica Jana Morelj pa je Erjavca opisala kot večnega šaljivca in dobrovoljčka.

Od pokojnega vremenarja in voditelja na televiziji POP TV Roberta Erjavca, ki je nenadoma umrl danes, se poslavljajo številni sodelavci.

“V redakcijo si vedno prinesel nagajivo razigranost, s tvojega obraza je vedno sijal nasmeh. Ne moremo se sprijazniti, da te jutri več ne bo v redakcijo in da ne bomo slišali tistega tvojega nalezljivega pozdrava ‘Daaaaan!’,” pa so na Instagramu zapisali kolegi iz uredništva oddaje 24ur.

View this post on Instagram

A post shared by 24UR (@24ur)

Na Facebooku je zapis v spomin na sodelavca delila tudi Jana Morelj, ki je na komercialni televiziji skupaj z Erjavcem vodila vreme. “Koliko smeha, koliko energije … Dragi Robi, pustil si nas v šoku in brez besed. Tvoj gromki glas bo za vedno odmeval v maski, desku in po hodnikih,” je zapisala voditeljica.

Erjavca so se spomnili tudi v nocojšnji oddaji 24ur. Voditeljica Petra Kerčmar je dejala, da je bil Erjavec sonce njihove redakcije. “Noč bo danes jasna, polna zvezd, in nebo bo danes sijalo še močneje, saj se je na nebu prižgala še ena zvezda,” pa je po vremenski napovedi dejala vremenarka POP TV Špela Jereb.

Sožalje je družini in sodelavcem izrekla tudi predsednica republike Nataša Pirc Musar, ki je bila pred leti voditeljica informativne oddaje na POP TV. “Spominjala se te bom kot iskrivega, nasmejanega sodelavca in prijatelja vedrega značaja ter polnega energije,” je zapisala na družbenem omrežju X.

Kot razgledanega, umirjenega in nasmejanega se ga spominja tudi novinar in voditelj informativne oddaje na Kanalu A Gregor Trebušak.

Erjavec je na televiziji več kot četrt stoletja vodil vreme, kot voditelj pa je nastopil tudi v oddajah  1, 2, 3, kdo dobi in Sanjska ženska. “Spominjali se ga bomo kot vedno prijaznega in nasmejanega sodelavca, številni gledalci pa kot človeka, ki je tudi zasebno odgovarjal na vprašanja glede napovedi in nasvetov glede vremena,” so o njem zapisali na portalu 24ur.com.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.