Tedenski horoskop (od 3. do 9. 4.): Za nekatere sproščeno, za druge pestro

Slovenija 31. Mar 202310:55 0 komentarjev
PROFIMEDIA

Določenim znakom se obetajo nekoliko bolj sproščeni dnevi, za druge bo dogajanje pestrejše. V tedenskem horoskopu preverite, kaj astrologi pravijo za vaš znak.

Oven

V začetku tedna boste komaj sledili dogajanju, zato se nekoliko bolj poglobite v odnose in jih skušajte rešiti bolj lahkotno. Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno vsega truda, zato ne odnehajte prehitro. Dovolili si boste, da vas bodo v soboto in nedeljo čustva dodatno spodbujala. Samski boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za nova poznanstva. Zrasla vam bo priljubljenost, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Spoznali boste, da se s strpnostjo dlje pride kot z osornostjo, ne glede na to, koliko energije porabite, da ste bolj mirni. Trenutek bo pravi, da se prilagodite, svojo pot lahko uberete kasneje. Predolge razlage vas ne vodijo nikamor, zato nikar preveč ne komplicirajte. Po zanimivem pogovoru boste v soboto in nedeljo na področju čustev pomirjeni, čeprav se bo vse skupaj začelo zapleteno. Vezani biki in bikice, odnos s partnerjem bo tokrat tiho in mirno rasel in se razvijal.

Dvojčka

Na čustvenem področju so pred vami sproščeni dnevi, ki prinašajo medsebojno zaupanje in grajenje trdih vezi. S potrpežljivostjo boste spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse skupaj dozoreti. Pred vami je na področju dela in denarja umirjeno obdobje, podpora nadrejenih vam bo dodatna motivacija. Organizacija in red bosta v zadnjih dneh tedna za vas velikega pomena. Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih.

Rak

Vse se bo v začetku tedna odvijalo monotono, razen zanimivih informacij v komunikativni družbi. Na področju dela bo pomembno, da se dokažete kot samozavestna oseba, s katero se lahko brez zapletov o vsem pogovori. Zanimanje bo prebudilo tudi stanje na vašem bančnem računu. Konec tedna boste utrujeni, ne le zaradi dela, ampak tudi zaradi manjših osebnih ter s čustvi obarvanih nihanj. Sarkastična pripomba vas lahko drago stane, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Zaradi vrtoglavega ritma pričakujte živahen začetek tedna. Na delovnem mestu se boste ukvarjali s tistimi stvarmi, ki vas lahko popeljejo k zadovoljstvu, zoprne naloge boste prestavljali. Proti koncu tedna skušajte bolj smotrno razdeliti svoj čas, le tako se boste lahko brezskrbno prepustili tudi ljubezni. S prijatelji se boste odlično razumeli, nikar pa v nedeljo ne pozabite več pozornosti nameniti družini, ki vas bo potrebovala. Njihove odločitve se vam bodo zdele hladne in razumske.

Devica

Razlogi za dobro voljo počasi naraščajo. Ne zapirajte se pred izzivi, raje jih popestrite s svojim znanjem in sposobnostmi. Več glav zagotovo več ve. Zadovoljni boste, ker boste finančno stabilni, saj boste brez pretiranega naprezanja dosegli več. V želji, da uspete, se miselno usmerite v doslednost. Prosti čas v soboto izkoristite za športne aktivnosti, ki vam sprostijo duha in so pravo sredstvo za sprostitev. Izognite se okoliščinam, v katerih bi morali pojasnjevati svoja stališča.

Tehtnica

Svojo odlično komunikacijo izkoristite v ponedeljek, ko Merkur prehaja v bika za poslovne odločitve. Burna in intenzivna čustva prilagodite svoji zmogljivosti, da ne naredite kakšne napake, ki bi jo obžalovali. Za dvig razpoloženja bo poskrbel občutek, da so pred vami prijetni dnevi, v katerih se boste z bližnjimi še bolj intenzivno povezali. Povedali vam bodo nekaj, kar bo zelo pozitivno vplivalo na vaše odločitve, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Tokrat vam bo v začetku tedna neprestano zvonil telefon, čeprav bo dogajanje pestro, se bo zmanjšala intenzivnost. Nihče vas ne ovira, ravno obratno. Čas je, da si izberete tisto pot, ki je bolj donosna. Ker se boste tako dobro razumeli z vsemi, vas bo mimogrede zaneslo, da izdate kakšno pikro podrobnost, ki so vam jo pred kratkim zaupali. V ljubezni vas bo v nedeljo spremljal občutek, povezan z dvomi, ki se ga boste najlažje rešili s prijetnim pogovorom v dvoje. Po srečanju boste pomirjeni.

Strelec

Notranji nemir, ki vas bo spremljal v začetku tedna, se umika, ko boste prejeli dobre novice glede financ. Prišel bo tudi nepričakovan klic prijatelja, ki vas bo prosil za večjo uslugo. Na preizkušnji bosta predvsem vaša potrpežljivost in sposobnost sprejemanja drugega, razpenjali se boste med razum in čustva, prepustiti pa bi se morali zgolj toku, ki vas bo popeljal do takšne situacije, ki ste si jo zamislili. Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo komunikacijske veščine in hitro sklepanje.

Kozorog

Zadeve, povezane s financami, se bodo zgladile, pazite pa z nekom, ki vam morda ni najbolj naklonjen, čeprav ste upali, da bo vse skupaj drugače. Pod vplivom nekoga izmed sorodnikov boste začeli ponovno razmišljati o nedavnih zapletih. Čim prej razčistite z nepremagljivo trmo, v nasprotnem primeru se lahko zapletete v spore. Pred vami je naporen konec tedna, saj boste opazili, da določeni ljudje od vas želijo več, kot dejansko zmorete, vam napoveduje tedenski horoskop. Ne ustrašite se, saj boste vsemu skupaj, če se boste zbrali, kos.

Vodnar

V ponedeljek pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da je nekaj šlo mimo vas. Bodite bolj previdni, tako doma kot v službi, posebno če se vam zdi, da vam časa, da bi nekaj pomembnega dokončali, že primanjkuje. Konec tedna boste zaradi nasičenega dogajanja potrebovali spremembo. V praznično obarvanih trenutkih se boste v družinskem okolju izkazali s svojo prizadevnostjo in brez besed poprijeli za vsako opravilo.

Ribi

Zamikalo vas bo, da naredite kakšen korak zase, za boljše počutje. Omislili si boste več rekreacije, zato pazite na občutljive dele telesa. V sredini tedna boste v harmoniji s prijatelji ali sodelavci, uživali boste v dinamičnem tempu. Vse, kar morate v petek, ko se boste že pripravljali na podaljšan vikend, narediti, je, da postorite, kar morate postoriti. V nedeljo vam bo zelo pomembno dokopati se do resnice in izboljšati družinske odnose.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!