Tudi v prihodnjem tednu ponekod dela in zapore na cestah, možni tudi zastoji

Slovenija 14. Jan 202416:49 1 komentar
Avtocesta, ljubljanska obvoznica
Fotografija je simbolična (Žiga Živulović jr./BOBO)

V prihodnjih dneh se bodo na nekaterih odsekih slovenskih hitrih cest in avtocest začela oziroma nadaljevala vzdrževalna dela, sporočajo z Darsa. Zlasti ponekod na štajerski avtocesti in na obalni hitri cesti bodo možni zastoji.

Na štajerski avtocesti bodo do predvidoma četrtka potekala vzdrževalna dela – gre za menjavo jeklene varnostne ograje – med Domžalami in Arjo vasjo. Med delom bodo občasno zapirali posamezne prometne pasove. Na Darsu mirijo, da bodo delovne zapore izven jutranjih in popoldanskih prometnih konic.

Dela so predvidena tudi na obalni hitri cesti. Do predvidoma 23. februarja bo med Koprom (Semedelo) in Izolo v smeri proti Izoli v dolžini 3,3 kilometra ter med Izolo in predorom Markovec v smeri Kopra v dolžini 600 metrov promet potekal zgolj po enem pasu. Zapore so posledica prenove kabelske kanalizacije za električni daljnovod.

Na kraški avtocesti pa bo med priključkom Sežana zahod in mejnim prehodom Fernetiči proti Italiji promet zaradi ovire na italijanski strani meje potekal po enem pasu, so še sporočili z Darsa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje