Klakočar Zupančič močno objela Pirc Musar, ta izpostavila njene rdeče čevlje

Slovenija 13. Nov 202220:44 0 komentarjev

V štabu Nataše Pirc Musar je tudi podpredsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič kot predstavnica stranke Gibanje Svoboda. Po nekaj več kot polovici preštetih glasov je Pirc Musar čestitala za zmago. "Upam, da ne prehitevam, in verjamem, da ne. Velika čast mi je, da stojim ob prvi predsednici Republike Slovenije," je dejala Klakočar Zupančič.

Kmalu po objavi delnih neuradnih rezultatov je predsedniški kandidatki Nataši Pirc Musar čestitala tudi podpredsednica državnega zbora in članica Gibanja Svoboda Urška Klakočar Zupančič.

“Srčno upam in verjamem, da bodo ti rezultati zdržali. Vesela sem, da se je Slovenija odzvala pozivu, gremo na volitve. Prav je, da so šli ljudje na volišča in izrazili svojo voljo,” je dejala v prvem odzivu.

Nato je Pirc Musar čestitala za zmago. “Upam, da ne prehitevam, in verjamem, da ne. V veliko čast mi je, da stojim ob prvi predsednici Republike Slovenije,” je dejala. “Jaz te bom kar objela, Urška,” ji je odvrnila Nataša Pirc Musar, nato sta se objeli, Pirc Musar pa je izpostavila, da je Klakočar Zupančič danes samo za njo prišla v rdečih čevljih. Kot je znano, so namreč rdeči čevlji pred nekaj meseci v delu politike in družbe postali nekakšen simbol emancipacije, in sicer potem ko je bila v delu političnega spektra Klakočar Zupančič kritizirana, ker je kot nova predsednica državnega zbora prišla obuta v rdeče čevlje.

Pirc Musar je dejala, da bo vesela njenih nasvetov, Klakočar Zupančič pa ji je odgovorila, da se veseli tvornega sodelovanja, predvsem pri zakonodajni veji oblasti. “Verjamem, da bova naredili Slovenijo boljšo, prijaznejšo, strpnejšo, vključujočo in uspešno,” je prvo čestitko Pirc Musar zaključila predsednica državnega zbora.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!