Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec v tekmo za županjo

Slovenija 07. Okt 202213:38 3 komentarji
Jelka Godec
Jelka Godec (Foto: Borut Živulović/BOBO)

Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec se bo podala na lokalne volitve. Po vprašanjih številnih občanov se je odločila, da bo kandidirala za županjo Šentjurja. V kampanji bo stavila na razvoj celotne občine in dvig kakovosti življenja.

Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec bo na lokalnih volitvah kandidirala za županjo Šentjurja. Kot je zapisala na Facebooku, so se nanjo v zadnjih mesecih mnogi obrnili z vprašanjem, ali bo stranka SDS na lokalnih volitvah v občini Šentjur imela svojega kandidata.

“Po dolgem premisleku in na pobudo mnogih soobčanov vam sporočam, da sem se za kandidaturo za županjo občine Šentjur odločila sama,” je zapisala. Dodala je, da je razlogov za odločitev veliko, najpomembnejši pa so razvoj celotne občine, izvedba projektov, za katere so v zadnjih dveh letih predvidevali državno sofinanciranje, in dvig kakovosti življenja v občini.

“Ob tem je moje vodilo to, da se mora ob mestu razvijati vsaka vas in vsak še tako majhen zaselek v občini. Občina Šentjur je razvita toliko, kot je razvita njena najmanjša vas,” je zapisala.

Sporočila je še, da bo slogan njene kandidature “Občina Šentjur #ZATE. Za vse nas.”

Če bi bila Jelka Godec izvoljena za županjo občine Šentjur, bi njen poslanski sedež zasedel Damjan Muzel.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje