Vreme: četrtek v znamenju ploh in neviht

Slovenija 06. Jul 202301:00
vreme, dež, dežnik
Profimedia

Četrtkovo jutro bodo zaznamovale krajevne plohe in nevihte. Dnevne temperature se bodo gibale med 19 in 23 stopinjami Celzija.

Ponoči bo spremenljivo oblačno, še bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Jutri bodo pogoste padavine, deloma nevihte.

Zvečer in ponoči bo spremenljivo oblačno, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18 stopinj Celzija.

V četrtek bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, na zahodu tudi nevihtami. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 23, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.

V petek bo povečini sončno, v gorskem svetu lahko še nastane kakšna ploha. V soboto in nedeljo bo pretežno jasno. Topleje bo.

Kakšno bo vreme od 9. do 14. julija?

Od nedelje naprej bodo naši kraji v območju visokega zračnega tlaka s stabilnim vremenom. Manjša nestabilnost nas lahko doseže v drugi polovici naslednjega tedna.

Prevladovalo bo sončno vreme. Od torka dalje se bo nekoliko povečala verjetnost za popoldanske plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo v začetku naslednjega tedna v večjem delu države med 30 in 35 stopinjami Celzija.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.