Vreme: danes in jutri še hladno in deževno, konec tedna spet nekoliko topleje

Slovenija 24. Apr 202401:00 0 komentarjev
Dež
Foto: Žiga Živulovič jr./Bobo

Padavine se bodo čez noč prehodno okrepile, meja sneženja se bo nekoliko spustila. V sredo se bo popoldne oblačnost trgala, nastale bodo plohe.

Čez noč se bodo padavine prehodno okrepile. Sreda bo tako sprva oblačna s krajevnimi padavinami. Popoldne se bo oblačnost trgala, nastale bodo posamezne plohe, napovedujejo na agenciji za okolje.

Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 700 metrov.

Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 8 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

V četrtek bo še naprej spremenljivo oblačno z občasnimi padavinami. V petek in soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, na zahodu je možen občasen rahel dež. Zapihal bo jugozahodnik. Spet bo nekoliko topleje.

Kakšno bo vreme od 27. aprila do 2. maja

V soboto bo v zahodni Sloveniji še spremenljivo s krajevnimi plohami, drugod pa sončno. Pihal bo jugozahodni veter. Od nedelje do torka po trenutnih napovedih kaže na sončno in suho vreme, v sredo in četrtek pa bo spet bolj verjetno spremenljivo oblačno vreme z občasnimi krajevnimi padavinami. Vsak dan bo postopno nekoliko topleje. V soboto bodo najvišje temperature še okoli 15, od nedelje do torka pa bodo dosegle 20 stopinj Celzija in se ponekod povzpele tudi do 25 stopinj Celzija. V sredo in četrtek bo predvidoma nekoliko hladneje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!