Za priljubljeno pekarno našli rešitev: Gre za super družino, ki vas bo navdušila

Slovenija 31. Maj 202319:53 2 komentarja
Pekarna Sameja
GOOGLE MAPS

Po tem, ko je nekaj časa kazalo, da bo priljubljena pekarna Sameja zaprla vrata, so zanjo našli rešitev. Družinski posel bo prevzela nova družina, ki bo tudi nadgradila in razširila ponudbo.

Številne Ljubljančane je konec marca presenetila novica, da priljubljena pekarna Sameja na Viču zapira vrata. Kot glavni razlog so takrat v družinski pekarni navedli upokojitev peka.

Zapisali so, da jih je premagala želja po tem, da zaščitijo očeta in mu ponudijo nekaj več, kot je bilo samo delo, saj je večino svojega dneva preživel prav v pekarni. “Vse to, kar je bilo na policah, od slanega do sladkega, je bilo treba čez noč pripraviti in speči, zato je bil njegov delovnik kar nočna in dopoldanska izmena, saj je zjutraj poleg vsega še prodajal. Družinsko smo bili vpeti vsi, a nikoli nam ni bilo težko, saj je bilo doživetje gledati njega, kako vse to dela s srcem in z nekim ponosom. Samo delati skupaj z njim pa neprecenljivo,” so zapisali.

“Noben denar ne kupi zdravja in tudi ne odtehta tistega prostega časa, ko greš lahko normalno na dopust, ko si lahko s svojo družino, vnuki … Tisti, ki nas poznate, boste razumeli. Razumeli boste tudi našo bolečino. Samejo in vas bomo neznansko pogrešali,” so zapisali.

Pekarno in njene recepture pa so ponudili na prodaj.

“Gre za super družino, ki vas bo navdušila.”

Zdaj so našli primernega kupca. “Sameja ostaja odprta, vendar pod vodstvom novih lastnikov, ki bodo posel peljali še naprej, pod istim imenom, z istimi izdelki in vegansko ponudbo. Mi smo ful happy (zelo veseli, op. p.),” so veselo novico podelili na Facebooku.

Prepričani so, da bo družina, ki bo prevzela pekarno, ponudbo nadgradila, razširila in prinesla super novosti. “Gre za super družino, ki vas bo navdušila, saj so vsi zelo prijazni, srčni in delovni,” so še dodali. Novi lastniki pa še iščejo novo ekipo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje