Zavod za blagovne rezerve kupuje koruzo za krmo in sladkor

Slovenija 14. Okt 202209:35 0 komentarjev
Skladišče blagovnih rezerv
Foto: Zavod RS za blagovne rezerve

Zavod za blagovne rezerve je javno objavil razpisa za nakup koruze za krmo in sladkorja. Oba bosta potekala v dveh sklopih, v njih pa bodo po načrtih odkupili skupaj do 30.000 ton koruze za krmo letine 2022 v rinfuzi in do 3800 ton sladkorja, so danes sporočili iz zavoda za blagovne rezerve.

Pri koruzi bodo v prvem sklopu odkupili do 9000 ton koruze za krmo letine 2022 v rinfuzi, v drugem pa do 21.000 ton koruze, dobavljene v skladišče naročnika. Pri sladkorju gre za dva enaka sklopa, v katerih bodo kupili po do 1900 ton sladkorja v eno- ali 25-kilogramski embalaži z obveznostjo obnavljanja v skladiščih naročnika.

Naročnik bo oddal naročilo in sklenil pogodbo s ponudnikom, ki bo ob izpolnjevanju pogojev in glede na merila za izbor najugodnejšega ponudnika predložil ekonomsko najugodnejšo ponudbo, izhaja iz javne objave.

Ponudnik lahko poda ponudbo v celoti ali za vsak posamezen sklop. Lahko ponudi nižjo količino blaga, za posamezni sklop od definirane količine posameznega sklopa, vendar pa le eno ponudbo za posamezni sklop. Ponudbe za prodajo koruze lahko zainteresirani oddajo do 7. novembra do 10. ure. Rok dobave blaga je v 40 dneh po podpisu prodajne pogodbe za koruzo in v 60 dneh po podpisu prodajne pogodbe za sladkor.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!