Znan ljubljanski lokal zaprl svoja vrata

Slovenija 12. Nov 202305:35 4 komentarji
Rex
Foto: Denis Sadiković/N1

Pred nekaj dnevi je v središču Ljubljane vrata zaprl znani ljubljanski lokal Rex. Na tem mestu naj bi že kmalu odprli nov lokal.

V središču Ljubljane je konec oktobra vrata zaprl bistro Rex. Lokal so v dopoldanskem času obiskovali uslužbenci, ki so delali v okolici, popoldan in zvečer pa so vanj zahajali tudi domačini in turisti. “Hvala lepa vsem, ki ste z nami pisali Rex zgodbo … bilo je kraljevsko dobro,” so ob zaprtju pred dnevi v lokalu zapisali na družbenem omrežju Facebook.

Ekipa iz Rexa je ob tem na družbenih omrežjih napovedala, da se vračajo v kratkem in v drugačni preobleki. Nov lokal naj bi sodeč po fotografijah odprli v prostorih, kjer je bila Emonska klet – zlasti med študenti nekoč priljubljen prostor, kjer so čez dan obedovali na študentske bone, zvečer pa zaplesali v ritmih glasbe.

Na mestu, kjer je bil do zdaj Rex, pa naj bi že v kratkem odprli nov lokal – Čewapi, kjer naj bi ponujali balkanske jedi.

Na Cankarjevi ulici se je sicer v zadnjem času izmenjalo že kar nekaj gostincev. Nekoč je imel tu svojo restavracijo “Soba 102” tudi slovenski pevec Jan Plestenjak, lani poleti pa je v teh prostorih restavracijo odprla veriga s hitro prehrano McDonald’s.

Rex
Foto: Denis Sadiković/N1

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje