100 mačk tekmovalo za Garfieldovega dvojnika: kako je videti zmagovalec

Magazin 14. Jun 202411:12 0 komentarjev
garfield
Posnetek zaslona: YouTube/The Star

V Maleziji je potekalo tekmovanje za dvojnika najbolj znane godrnjave mačke na svetu.

Tudi če niste ljubitelj mačk, ste že slišali za Garfielda, izmišljenega oranžnega mačka, ki ima zaradi svoje posebne osebnosti oboževalce po vsem svetu.

Garfield je glavni protagonist istoimenskega stripa, ki ga je ustvaril Jim Davis. Prvič je izšel 19. junija 1978, strip pa je zaradi humorja in prepoznavnih likov hitro postal zelo priljubljen.

Debel oranžni maček je znan po svoji izjemni lenobi. Večino časa prespi in se izogiba fizičnim naporom. Njegova največja strast je hrana, predvsem lazanja. Rad ima tudi kavo in sovraži diete. Garfield je ciničen in sarkastičen, pogosto se norčuje iz lastnika Jona in psa Odieja.

Po poročanju The Star News so se lastniki oranžnih mačk zbrali v nakupovalnem središču v Sepangu v Maleziji, da bi našli najboljšega dvojnika za ljubljenega lika Garfielda.

Na tekmovanje se je prijavilo več kot 100 mačk, a prepričljiva zmagovalka je bila triletna oranžna mačka Hara.

Harin lastnik Adam Zailani je za The Star povedal, da mačka ob posvojitvi še ni bila videti kot Garfield. Toda sčasoma se je po videzu povsem približala priljubljenemu in čemernemu mačku, poroča Novi list.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!