Ameriškega voditelja Jaya Lena po hudih opeklinah odpustili iz bolnišnice

Magazin 22. Nov 202207:23 0 komentarjev
GROSSMAN BURN CENTER
GROSSMAN BURN CENTER

Nekdanji ameriški voditelj Jay Leno je bil po zdravljenju hudih opeklin, ki jih je utrpel po eksploziji avtomobila, odpuščen iz bolnišnice.

Ameriški voditelj Jay Leno je med popravilom enega od svojih avtomobilov, ki je nato zagorel, utrpel resne opekline po obrazu in rokah. Zaradi poškodb je bil hospitaliziran v centru za zdravljenje opeklin Grossman. Iz bolnišnice so v ponedeljek sporočili, da je bil ameriški voditelj odpuščen, zraven pa so objavili fotografijo Lena in zdravstvenega osebja.

“Komik Jay Leno je bil odpuščen iz bolnišnice. Še naprej bo prejemal oskrbo zaradi opeklin na obrazu in rokah, ki jih je utrpel med požarom v domači garaži,” so v sporočilu za javnost zapisali v bolnišnici in dodali, da je Leno hvaležen za prejeto zdravstveno oskrbo in da je hvaležen za vse dobre želje. “Veseli ga, da bo lahko zahvalni dan preživel z družino in prijatelji,” so po poročanju CNN še dodali v bolnišnici.

Lečeči zdravnik Peter Grossman je v ponedeljek povedal še, da je zadovoljen z Lenovim napredkom zdravljenja in da je prepričan, da bo 72-letnik popolnoma okreval.

Jay Leno je strasten zbiratelj avtomobilov in motorjev.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!