Avstralec skoraj umrl v luknji, ki jo je na plaži izkopal s prijatelji

Svet 04. Dec 202315:08 0 komentarjev
Plaža v Avstraliji
Foto: PROFIMEDIA

Severno od avstralskega mesta Brisbane je skupina moških pripravila potegavščino, ki je za seboj pustila resne posledice. Skupina prijateljev je namreč na plaži izkopala veliko luknjo, a je vanjo nepričakovano padel 25-letnik in ga je zasulo. Moškega so komaj izkopali in ga oživljali 45 minut, nato so ga odpeljali v bolnišnico. Še vedno je v kritičnem stanju.

Na plaži v Avstraliji je skupina prijateljev v soboto izkopala veliko luknjo, ko je vanjo nepričakovano padel eden od njih, pri tem pa ga je zasulo.

Šele po daljšem oživljanju je njegovo srce znova začelo biti, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Prijatelji so med vikendom skupaj kopali luknjo na plaži na otoku Bribie Island, severno od Brisbana, a se pri tem niso zavedali, da bi kdo izmed njih lahko umrl.

Glede na poročanje avstralskih medijev je namreč 25-letnik padel v luknjo, obenem pa ga je še zasula mivka.

Potrebovali so kar nekaj časa, da so ga spravili iz luknje in pri tem opazili, da nima več pulza. Po okoli 45 minutah jim je uspelo moškega oživiti s pomočjo defibrilatorja, ki je bil v bližini. Moškega so nato odpeljali v bolnišnico, njegovo stanje ostaja kritično.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!