Bi se Michael Schumacher res lahko udeležil hčerine poroke?

Magazin 22. Jan 202414:10 0 komentarjev
Gina Maria Schumacher
Foto: PROFIMEDIA

Športni svet nestrpno pričakuje morebitne novice o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja, a njegova družina te informacije skrbno varuje.

Tudi deset let po smučarski nesreči javnost skorajda nima podatkov o zdravstvenem stanju legendarnega Michaela Schumacherja.

Od hude smučarske nesreče decembra 2013, v kateri je Schumacher z glavo udaril ob skalo in se huje poškodoval, je njegovo zdravstveno stanje strogo varovana skrivnost.

Le redki so lahko Nemca obiskali na njegovem domu, poleg družine je to priložnost dobil še Jean Todt, športni direktor Ferrarija. Družina se je pred kratkim odločila, da bo to omogočila tudi Laili Hasananović iz Bosne in Hercegovine, ki je partnerka Schumacherjevega sina.

Družino Schumacher pa tokrat čaka vesel dogodek, zaradi katerega so številni nemški mediji začeli ugibati, ali bi to lahko bila priložnost, da javnost po desetih letih znova vidi legendarnega dirkača.

Hčerka se bo poročila

Schumacherjeva hčerka, 26-letna Gina-Maria Schumacher, se bo poleti poročila s 27-letnim Iain​om Bethkejem. Končno je razkrita tudi lokacija poroke, oboževalci nekdanje legende formule 1 pa nestrpno čakajo, ali se bo Schumacher pojavil na poroki.

Vila, v kateri naj bi okreval Michael Schumacher. Poleti pa se bo tukaj poročila njegova hčerka Gina-Maria Schumacher (Foto: PROFIMEDIA)

Veliko slavje naj bi se zgodilo v luksuznem dvorcu na Majorki v Španiji, ki je v lasti družine Schumacher. Vrednost tega razkošnega dvorca znaša 27 milijonov funtov (približno 32 milijonov evrov).

Leta 2017 je družina Schumacher to nepremičnino kupila od predsednika madridskega Reala Florentina Pereza. Takrat so jo tudi temeljito preuredili, da bi Schumacherju olajšali oskrbo in okrevanje. Tam ga neprestano spremlja zdravstveno osebje.

Tudi italijanski časopis Corriere dello Sport poroča, da naj bi bil Schumacher trenutno v vili na Majorki, kjer bo potekala poročna slovesnost. Sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 se že desetletje ni pojavil v javnosti, a kot pišejo nemški mediji, bo družina zdaj zagotovo naredila vse, da bo lahko s hčerko na njen najlepši dan.

Nemška revija Bunte piše, da naj bi družina nameravala najeti veliko varnostnikov, ki bodo nepovabljenim gostom preprečili dostop do dogodka, da se v javnosti ne bi znašle fotografije 55-letnika.

Revija še poroča, da sta Gina in Ian najela načrtovalca porok iz severne Nemčije, na obredu na prostem bo igrala country glasbena skupina, moške goste pa naj bi pozvala, naj ne nosijo kravat.

Uradnih informacij, ali se bo Mihael res udeležil poroke, še ni. Njegova družina je bila z informacijami o njegovem zdravstvenem stanju vedno izjemno skopa, čeprav je občasno podala nekaj optimističnih izjav. Kljub temu ostaja veliko neznank in skrivnosti okoli njegovega okrevanja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!