Na dražbi kupil izgubljen kovček: ko ga je odprl, je sledilo presenečenje

Navdih 20. Jan 202405:20
Na dražbi kupil zapuščen kovček
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Na dražbi je kupil izgubljen kovček, a si ni mislil, da bo z njim zadel jackpot.

Moški, ki je na dražbi za 80 funtov (približno 93 evrov) kupil izgubljen kovček, je takoj, ko ga je odprl, vedel, da se mu je nakup obrestoval.

Darick je v preteklosti že poskušal srečo pri nakupu zapuščene prtljage, a mu ta ni bila naklonjena, saj v prtljagi nikoli ni našel ničesar vrednega. Upal pa je na več sreče pri zadnjem nakupu, za katerega se je odločil, “ker je bil videti prestižno”, piše britanski The Sun.

“Pri prvem žepu sem opazil, da je zadrga že rahlo strgana, kar ni dober znak,” je Darick povedal v videoposnetku na TikToku.

Začel je odpirati sprednja žepa, v katerih so bili razkužilo za roke, balzam za ustnice, pisalo, ličila in ura. “Kaj?!” je presenečeno vzkliknil in nadaljeval, “to je Guccijeva ura. Ne vem, ali je original, ampak če je, bi z njim zagotovo poplačal nakup kovčka. To moram preveriti.”

Nato je prešel na glavni del kovčka. Takoj ko ga je odprl, je na vrhu zagledal iPad. “Vav, brez zaščitnega etuija. Presenečen sem, da ni pokvarjen,” je rekel, “ampak bomo videli, ali se bo vklopil.”

Tam so bili še sušilnik za lase, škornji s peto in kup povsem novih oblačil z etiketami.

Vse skupaj je postalo še bolj vznemirljivo, ko je na dnu kovčka našel denarnico. “Je to sploh mogoče? Louis Vuitton?!” je bil presenečen.

Presenečenje pa se je še stopnjevalo, ko je opazil Pradino torbico. “O moj bog. Prada, neverjetno,” se mu je smejalo.

Navdušen nad najdbo je Darick sledilce vprašal, kako naj preveri pristnost Guccijeve ure, denarnice znamke Louis Vuitton in Pradine torbice. Sledilci so se odzvali s pozitivnimi komentarji, pohvalili njegovo odlično najdbo in dajali nasvete o preverjanju pristnosti prestižnih izdelkov.

“Vav, odlična najdba!” je zapisal eden od sledilcev, drugi pa je dodal: “Denarnica znamke Louis Vuitton je videti prava, saj je zunanje usnje obrabljeno in ima tisto temnejšo oranžno barvo, ki jo dobi, ko je v uporabi.” “Gre za starejšo Guccijevo uro, a nič zato … Obožujem Gucci, zato jo obdrži in uživaj,” je rekel tretji.

Eden od sledilcev pa je razpravo zaključil s pripombo, da ga dejstvo, da se izgubljena prtljaga prodaja, spodbuja k razmišljanju, ali se morda prtljaga izgubi namenoma. Darick mu je na to odgovoril, da večina letalskih prevoznikov na žalost res ne stori veliko, da bi našli lastnika, preden prodajo izgubljeno prtljago.