Dončić z novo pričesko: “Videti je kot samurajski bojevnik” (VIDEO)

Magazin 22. Jan 202409:54 1 komentar
Luka Dončić
Foto: Zajem zaslona/Instagram

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić znova navdušuje svet, tokrat s svojimi plesnimi gibi in novo pričesko.

Košarkarji Dallasa so imeli nekaj več časa za trening, trenirali so namreč tudi v nedeljo. Luka Dončić, slovenski košarkarski zvezdnik in novopečeni očka, se je pri tem očitno zelo zabaval.

Luka Dončić se z Dallas Mavericks na parket vrača v noči na torek, ko bodo gostili Boston Celticse, najboljšo ekipo lige. Košarkarski klub Dallas Mavericks je na družbenem omrežju Instagram objavil posnetek nedeljskega treninga, v katerem ima glavno vlogo naš 24-letni zvezdnik

“Človek številnih talentov,” so zapisali pod videom, v katerem Luka navdušuje s svojimi plesnimi gibi in novo pričesko. Na glavi je namreč imel kitke.

Pod videom se je vsul plaz komentarjev. “Tudi igra tako, kot trenira”, “Luka bo s kitkami neustavljiv”, “Videti je kot samurajski bojevnik”, “Všeč mi je, kako Luka eksperimentira s pričeskami in modnimi slogi”, “Vadi, da bo tako lahko svoji Gabrieli delal pričeske,” je le nekaj od številnih komentarjev na Instagramu.

Medtem ko Dončić svet zabava z novo pričesko in plesnimi gibi, pa njegov prijatelj iz Srbije Nikola Jokić navdušuje na košarkarskem parketu. Pri zmagi Denverja pri Washingtonu (113:104) je namreč dosegel kar 42 točk in 12 skokov. Več o njegovi pošastni predstavi pa izveste tukaj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje