“Ganilo me je do solz.” Na letalu presenetili dečka, ki je potoval sam (VIDEO)

Magazin 23. Feb 202414:52 0 komentarjev
deček v letalu
Foto: Zajem zaslona/X

Deček, ki je na rojstni dan sam potoval na letalu, si bo polet zagotovo zapomnil za vse življenje. Potniki in osebje so mu pripravili presenečenje.

“Deček je sam potoval na svoj rojstni dan, zato sem se odločila, da osebje letala prosim za uslugo,” je v videu, ki je zakrožil po družbenih omrežjih, zapisala neimenovana uporabnica.

Da bi se deček počutil manj osamljenega, je nagovorila stevardese, da bi fantku pripravili presenečenje. “Tega, kar je sledilo, nisem pričakovala. Ganilo me je do solz,” je zapisala uporabnica.

Stevardese so nekje našle papirnate krone, si jih nadele na glavo, potem pa je ena od njih poklicala slavljenca in nagovorila potnike. Povedala jim je, da deček praznuje rojstni dan, in jih prosila, da mu zapojejo pesem. Prosila jih je tudi, da v letalu zagrnejo vsa okna, tako da bo nastala tema, in prižgejo luči nad sedeži, da bodo tako ustvarili vtis svečk na rojstnodnevni torti.

Potniki so to tudi storili, potem pa dečku zapeli pesem “Vse najboljše!” (“Happy Birthday”).

“Čeprav je prvič sam potoval z letalom, smo dečku pomagali, da je bil manj prestrašen in mu podarili rojstni dan, ki si ga bo zapomnil,” je napisala uporabnica in dodala: “Upam, da je ta posnetek tudi vam polepšal dan.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!