Hollywoodski zvezdnik prodaja luksuzno vilo v naši bližini

Magazin 22. Sep 202316:33 1 komentar
George Clooney
PROFIMEDIA

Hollywoodski zvezdnik George Clooney prodaja luksuzno vilo ob italijanskem jezeru Como. Kupil jo je pred 20 leti, domnevno za osem milijonov evrov.

Hollywoodski zvezdnik George Clooney po poročanju italijanskih medijev po 20 letih prodaja svojo luksuzno vilo ob severnoitalijanskem jezeru Como.

Ugibanja o prodaji vile so krožila že nekaj časa, sedaj pa jo je za revijo Oggi potrdila nepremičninska agencija, ki je navedla, da že obstaja interes za nakup.

Villo Oleandro, ki se nahaja v občini Laglio v neposredni bližini slikovitega jezera, je 62-letni Clooney kupil pred 20 leti, domnevno za osem milijonov evrov.

PROFIMEDIA

Po poročanju časnika Corriere della Sera bi lahko Clooney za vilo iz 18. stoletja s pogledom na jezero in lepim vrtom iztržil do sto milijonov evrov.

Clooney je ob jezeru Como zadnja leta pogosto bival z ženo Amal in njunima otrokoma. Poleg hollywoodskih zvezdnikov je bil med gosti v preteklosti tudi nekdanji ameriški predsednik Barack Obama z družino.

Razlog za prodajo vile naj bi bil po poročanju medijev ta, da se Clooneyjeva zdaj raje zadržujeta na jugu Francije, kjer imata že nekaj časa v lasti podeželsko hišo.

Ugibanja o tem, da naj bi se slavni par poslovil od jezera Como, so v preteklosti že večkrat zaokrožile v javnosti, tokrat pa so se izkazala za resnična. Po besedah nepremičninske agentke že obstaja zelo zainteresiran potencialni kupec vile.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje