Kakšna je skrivnost zdravih las Meghan Markle? Srbska pevka dobila odgovor

Magazin 16. Mar 202208:17 > 08:36
Meghan Markle
PROFIMEDIA/ Goran Srdanov, NOVA.RS

"Kakšna je skrivnost zdravih las Meghan Markle?" To se v svoji pesmi, s katero bo Srbijo zastopala na Evroviziji, sprašuje pevka Konstrakta. Vprašanje, ki si ga že nekaj tednov prepeva celotna Srbija, pa je končno dobilo odgovor – in to neposredno od frizerja Meghan Markle.

Konstrakta, letošnja predstavnica Srbije na tekmovanju za pesem Evrovizije, se v svoji pesmi In corpore sano jasno sprašuje: kakšna je skrivnost zdravih las Meghan Markle? Nenavadno vprašanje je končno dobilo odgovor, ponudil ga je osebni frizer Meghan Markle George Northwood.

“Eden od mojih prepoznavnih stilov so ‘nepopolni kodri’. Tako so lasje videti šik in naravno brez velikega napora. Takšna pričeska zaradi videza naravnosti vzbuja vtis zdravih las, ker lahko prikrije veliko nepravilnosti,” je povedal frizer.

“Dober sprej za volumen ali teksturo je lahko odlična osnova za oblikovanje las. Ne glede na to, ali so vaši lasje v dobrem stanju ali ne, bodo izdelki za povečanje volumna pred oblikovanje dali iluzijo gostejših in bolj zdravih las. Likalnik za lase lahko povzroči, da se v laseh nabira statična elektrika, zaradi česar lasje izgubijo svoj naravni videz, medtem ko kodralnik daje volumen,” je še pojasnil za britanske medije.

Konstrakta je tudi že razkrila, zakaj se je v svojem hitu pravzaprav odločila opevati lase Meghan Markle. “Odločila sem se, da jo v pesmi omenim, ker mediji pišejo, da ima lepe lase. Ima lepše lase kot Kate Middleton, bodimo iskreni. Kate ima lepe klobuke, Meghan pa lepe lase. In Meghan je izgnana, mi podpiramo izgnane ljudi,” je povedala za srbski Kurir.