Kate Moss zanikala, da bi jo Johnny Depp porinil po stopnicah

Svet 26. Maj 202210:45 > 10:45 0 komentarjev
Moss
Profimedia

V sojenju med Johnnyjem Deppom in Amber Heard je pričala Kate Moss. Nekdanje Deppovo dekle je pojasnilo ozadje padca po stopnicah, ko sta počitnikovala na Jamajki. Moss je zanikala, da bi jo Depp porinil po stopnicah.

V procesu med Johnnyjem Deppom in Amber Heard je pričala Kate Moss. Iz Velike Britanije je pričala za Deppa in poroti povedala, da je nikoli ni potisnil po stopnicah.

Moss je pričala manj kot tri minute. Pojasnila je, da je imela z Deppom romantično razmerje med letoma 1994 in 1998. Na sodišče jo je Deppova ekipa poklicala zato, da je zavrnila pričanje Heard, v katerem je izpostavila govorice, da naj bi Depp Moss potisnil po stopnicah. To naj bi se zgodilo med prepirom, v katerem je sodelovala tudi Whitney Heard Henriquez. “Zamahnil je proti Whitney. Slišala sem govorice, nejasne govorice o tem,” je Amber Heard povedala 17. maja.

Moss je govorice zavrnila. Navedla je, da sta – ko sta še bila par – odpotovala na Jamajko. Ko je deževalo, je padla po stopnicah in si poškodovala hrbet. “Odhajali smo iz sobe, Johnny je sobo zapustil pred mano, bila je nevihta. Ko sem odhajala iz sobe, mi je spodrsnilo na stopnicah, poškodovala sem si hrbet,” je rekla Moss. “Zakričala sem, kaj me je bolelo in nisem vedela, kaj se mi je zgodilo. Pritekel je do mene, me odnesel v mojo sobo in mi poiskal zdravniško pomoč,” je opisala dogodek.

Deppov odvetnik je Moss vprašal, ali jo je igralec v času, ko sta bila v razmerju, kdaj potisnil po stopnicah. “Ne. Nikoli me ni potisnil, brcnil ali vrgel po stopnicah,” je odvrnila Moss. Zastopnica Amber Heard manekenke ni navzkrižno zaslišala.

Glede incidenta pa je kasneje Depp povedal: “Spomnim se, da sem videl, kako je Kate stopila skozi vrata. Tam so bile tri majhne lesene stopnice. Zdrsnilo ji je, njene noge so bile v zraku, pristala je na trtici, na spodnjem delu hrbta. Očitno jo je bolelo, bila je poškodovana, jokala je. Zato sem stekel k njej, jo prijel in se prepričal, da je v redu. To je to, to je vsa zgodba.”

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!