Kdo so najbogatejši mladi Britanci?

Magazin 20. Maj 202307:35 0 komentarjev
Ed Sheeran
Profimedia

Na vrhu lestvice najbogatejših Britancev, mlajših od 35 let, so se znašli glasbeni zvezdniki Ed Sheeran, Adele in Harry Styles. Po podatkih, objavljenih v časniku Sunday Times, naj bi premoženje vsakega od njih ocenjeno na več kot 150 milijonov funtov. Še vedno pa niso na glavnem seznamu bogatašev, kjer so Britanci z več kot 350 milijonov funti.

Na sedmem mestu seznama britanskih milijonarjev, mlajših od 35 let, je 32-letni Ed Sheeran, in sicer naj bi trenutno posedoval 300 milijonov funtov, k čemur je pripomogel njegov zelo dobro prodajani šesti album Subtract, piše britanski BBC.

Adele, ki je 5. maja dopolnila 35 let, se je s 165 milijoni funtov znašla na devetem mestu. V Londonu rojena pevka je prodala več kot 100 milijonov albumov, Harry Styles pa je lani izdal album Harry’s House, ki je obveljal za najbolj prodajan album v Veliki Britaniji. Premoženje 29-letnika je ocenjeno na 150 milijonov funtov.

Na vrhu glavnega seznama bogatih je Gopi Hinduja z družino, ki ima v lasti obsežen konglomerat podjetij po vsem svetu, njihovo skupno premoženje pa znaša 35 milijard funtov, na seznamu pa sta tudi premier Rishi Sunak in njegova žena Akshata Murthy, čeprav je njuno premoženje po pisanju BBC nekoliko upadlo, na okoli 530 milijonov funtov.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!