Kontroverzni spletni vplivnež Andrew Tate zavrnil govorice, da ima raka

Svet 06. Mar 202309:15 0 komentarjev
Andrew Tate
PROFIMEDIA

Kontroverzni spletni vplivnež Andrew Tate, ki je trenutno v priporu v Romuniji, je zanikal navedbe zastopnika, da ima raka. "Moja pljuča vsebujejo natančno nič poškodb zaradi kajenja," je zapisal Tate.

Ameriškemu spletnemu vplivnežu Andrewu Tatu so konec februarja še tretjič podaljšali pripor v Romuniji, kjer ga sumijo trgovine z ljudmi, posilstva in organiziranja kriminalne združbe.

Njegov menedžer je pred dnevi razširil novico, da ima Tate raka in da nujno potrebuje obisk zdravnika v Dubaju. Po njegovih besedah ima Tate na pljučih liso, za katero zdravniki sumijo, da bi lahko bila tumor. Ob tem naj bi zdravniki znanega vplivneža pozvali, da mora priti na nadaljnje preiskave in zdravljenje.

Preberite še: Nekdanje dekle Andrewa Tata: Je manipulator brez kančka empatije

Novica o raku je sprožila velik odziv na družbenih omrežjih, kjer so Tatu številni oboževalci izrazili podporo.

Na zapise in navedbe se je odzval tudi sam in vest o tem, da ima raka, zanikal. Na družbenem omrežju Twitter je zapisal, da so njegova pljuča zdrava in da imajo kapaciteto osem litrov, kar je primerljivo s pljuči olimpijskega športnika. Dodal je, da ima na njih sicer brazgotino, ki pa je posledica enega od dvobojev, ko je bil še kikboksar.

Tate je še zapisal, da je v takšnem fizičnem stanju, da bi lahko živel 5.000 let. Testi ob njegovi aretaciji so sicer pokazali benigni citološki videz okoli pljuč, vendar dokumentacija primera ni označevala kot rakastega. Kasneje je tudi njegov menedžer preklical nedavne izjave o raku.

Preberite še: Razkriti sodni dokumenti v primeru Tate: obljube o ljubezni, nato pa suženjstvo

V priporu od lanskega decembra

Nekdanji kikboksar je zaslovel leta 2016, ko je nastopil v britanski verziji resničnostnega šova Big Brother in so ga iz oddaje odstranili po tem, ko so ga kamere ujele, kako je napadel eno od sotekmovalk. Mizoginijo je nato nadaljeval na družbenih omrežjih. Zaradi objave, v kateri je napisal, da morajo ženske prevzeti odgovornost za to, da so spolno zlorabljene, ga je Twitter blokiral. Ponovno aktivacijo računa mu je nato omogočil prihod Elona Muska na čelo tega podjetja. Kljub blokadam na družbenih omrežjih je Tatu uspelo doseči priljubljenost predvsem med mladimi moškimi.

Preberite še: Andrew Tate – guru, ki je navdušil na desetine milijonov mladih moških in fantov

Andrewa in njegovega brata Tristana so pridržali decembra lani ter ju obtožili trgovine z ljudmi, posilstva in organiziranja kriminalne združbe. Pripor bi se jima iztekel 27. februarja, a so ga sodniki podaljšali za 30 dni. V nasprotju z bratoma je sodišče za Romunki, ki sta bili prav tako priprti, odredilo hišni pripor.

Brata Tate romunska policija preiskuje zaradi obtožb o trgovini z ljudmi in posilstvu, ki pa ju oba zanikata.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!