Morje bankovcev preplavilo avtocesto v San Diegu: “Bilo je noro”

Magazin 19. Nov 202122:28 > 22:33 0 komentarjev
Denar na avtocesti v San Diegu
demibagby/INSTAGRAM

V petek zjutraj je s tovornega vozila na avtocesti v San Diegu padlo za več tisoč ameriških dolarjev bankovcev. Vozniki so ustavljali sredi ceste in začeli nabirati denar, po poročanju lokalnih medijev pa je nastal pravi prometni kolaps.

V petek zjutraj je avtocesto v San Diegu zasul denar. Bankovci so prekrili vse cestne pasove, kmalu pa je nastal tudi prometni zastoj, saj so vozniki avtomobile začeli ustavljati sredi ceste in si nabirati denar.

Do pripetljaja je prišlo okrog 9. ure zjutraj, je za lokalne medije povedal kalifornijski policist Jim Bettencourt. Slabo uro po tem je policija območje že zavarovala.

“Iz kakršnega koli razloga je denar padal s tovornega vozila,” je dejal Bettencourt. “Po vsej avtocesti so leteli bankovci,” je dejal, to pa je sprožilo kolaps prometa, kot je med drugim poročal San Diego Union Tribune.

Poziv, naj denar vrnejo

Na družbenih omrežjih je zaokrožilo več posnetkov posameznikov, ki so svoja vozila ustavili ob cesti in začeli nabirati bankovce. Bettencourt je lokalno skupnost opozoril, da za nabiranje denarja lahko kazensko odgovarjajo.  “Če se boste ustavili in pobirali denar, kot je vidno na veliko posnetkih s prizorišča, vas za to lahko obtožijo,” je dejal. “Če bi na avtocesto padel kup televizijskih ekranov, jih tudi ne bi mogli kar vzeti,” je ponazoril.

Policisti so posameznike, ki so denar nabirali, opozorili, naj ga vrnejo, nekaj posameznikov so tudi prijeli.

Več tisoč ameriških dolarjev

“Bilo je precej noro,” je komentiral voznik Travis Fisher, ki se je ujel v prometnem kaosu. “Povsod je bilo morje bankovcev, povsod,” je komentiral in ocenil, da je bilo na avtocesti za vsaj več tisoč ameriških dolarjev gotovine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEMI BAGBY (@demibagby)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!