Monaška princesa spregovorila: Pot je bila zelo težka in boleča

Magazin 29. Maj 202205:49 > 06:30 0 komentarjev
Monaška princesa Charlene
PROFIMEDIA

Monaška princesa Charlene, ki velja za "najbolj žalostno princeso na svetu", je spregovorila o svojem dolgoletnem boju s šibkim zdravjem in priznala, da je bila njena pot "dolga, težka in zelo boleča".

44-letna monaška princesa Charlene je skoraj leto dni preživela stran od sredozemske kneževine, saj je živela v rodni Južni Afriki. V tem obdobju naj bi imela težave s sinusi in se zato v Monako ni mogla vrniti z letalom.

Po vrnitvi v Monako se je prijavila na kliniko v Švici, kar je spodbudilo govorice, da se ločuje od svojega moža 64-letnega princa Alberta. Vendar je princesa v intervjuju za časopis Monaco-Matin dejala, da je odločena premagati vse svoje težave. “Moje zdravje je bilo vedno krhko in ne želim hiteti,” je poudarila.

“Moja pot je bila dolga, težka in zelo boleča,” je pojasnila princesa Charlene. Povedala je, da je – odkar se je vrnila v Monako – vso svojo energijo usmerila v svoje otroke, sedemletna dvojčka princeso Gabrielle in princa Jacquesa, svojega moža in zdravje, saj so to njene prioritete.

Monaška princesa Charlene
PROFIMEDIA

Zanikala je govorice o morebitni ločitvi ali preselitvi v Švico in poudarila, da je zdaj zelo srečna. “Vesela sem, da sem spet v Monaku in da sem s svojo družino,” je dejala. Poudarila je tudi, da je vesela, da je lahko šla na podelitev modnih nagrad v Monte Carlo s svojo hčerko Gabrielle.

“Niti malo ni bila nervozna, ampak se je zabavala, ker je lahko sodelovala v gledališki predstavi,” je še povedala o svoji hčerki.

Monaška princesa Charlene
PROFIMEDIA

Princesa Charlene je prvič zbolela med desetdnevnim obiskom Južne Afrike maja lani. Zaradi zapletov po operaciji sinusov ni mogla leteti z letalom, zato je v domovini ostala deset mesecev. Potem so se začele širiti govorice o razpokah v njenem zakonu in domnevno slabih odnosih z možem.

“Ali želite govoriti o govoricah o ločitvi ali mojem novem domu v Švici,” je Charlene vprašala lokalne novinarje. “Še vedno mi je žal, da nekateri mediji širijo takšne govorice o mojem življenju in moji zvezi,” je dejala.

“Kot vsi drugi, smo tudi mi ljudje in kot vsi ljudje, imamo čustva, slabosti. Naša družina je medijsko izpostavljena in še najmanjše slabosti pridejo v javnost,” je poudarila Charlene.

Monaška princesa Charlene
PROFIMEDIA

Vodilni francoski mediji so poročali tudi, da je princ Albert s Charlene podpisal “izjemno zaupno” pogodbo o tem, da ji bo plačeval okoli 12 milijonov evrov na leto za izpolnjevanje njenih kraljevskih dolžnosti. Charlene je svojega moža po drugi strani opisala kot “svojega zaščitnika”.

“Skupaj sva se pogovarjala o teh zlonamernih člankih in storil je vse, da bi zaščitil mene in najine otroke,” je dejala.

“Zelo sem vesela, da sem se vrnila domov v Monako in da sem s svojo družino. Ko sem bila zunaj, sem prejela toliko pozitivnih in toplih sporočil, in zahvaljujem se vam za vašo podporo,” je dejala.

Monaška princesa Charlene
PROFIMEDIA

Na vprašanje, ali njena hčerka Gabrielle deli njeno ljubezen do mode, je Charlene odgovorila, da Gabrielle, tako kot vsa dekleta njenih let, obožuje obleke za princese, urejanje pričesk, rada pa tudi že preizkuša šminke. “Gabrielle ima svoj slog in to individualnost rada spodbujam,” je dejala.

Mediji so o razdoru med princem Albertom in princeso Charlene sicer poročali vse od njune poroke leta 2011. Takrat so francoski mediji Charlene označili za “pobeglo nevesto”, potem ko naj bi pred poroko poskušala pobegniti, a je družina te navedbe vedno znova zanikala.

Monaška princesa Charlene
PROFIMEDIA

Ugledni kraljevi strokovnjak Stefan Bern je med tistimi, ki domnevajo, da se Charlenino zdravje pogosto uporablja le za prikrivanje težav v zvezi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!