Našli posmrtne ostanke pogrešanega igralca Juliana Sandsa

Svet 28. Jun 202307:45 0 komentarjev
Julian Sands
PROFIMEDIA

Na območju gore Baldy v južni Kaliforniji so našli posmrtne ostanke 65-letnega britanskega igralca Juliana Sandsa, ki so ga pogrešali od januarja. Igralec je znan po nastopih v serijah, kot sta 24 in Smallville, in filmih Soba z razgledom, Polja smrti, Arahnofobija in Zbogom, Las Vegas.

Preiskovalci so v ZDA našli posmrtne ostanke 65-letnega britanskega igralca Juliana Sandsa. Igralca so pogrešali od januarja, ko se je odpravil na pohod v gorovju San Gabriel v južni Kaliforniji, a se z njega ni vrnil. Iskanje je v tednih po njegovem izginotju oviralo vreme, iskalno akcijo so okrepili junija.

Šerif okrožja San Bernardino je sporočil, da način smrti še preiskujejo in čakajo na izsledke nekaterih preiskav. “Radi bi se zahvalili vsem prostovoljcem, ki so si neutrudno prizadevali najti Sandsa.”

Pri iskanju je v zadnjih dneh sodelovalo več kot 80 prostovoljcev in uslužbencev, sodelovala sta tudi dva helikopterja, pomagali pa so si tudi z droni. Prostovoljci so pogrešanega igralca iskali na oddaljenih predelih gore Baldy. Na preiskanem območju so našli človeške ostanke.

Julian Sands Julian Sands
PROFIMEDIA
Julian Sands Julian Sands
PROFIMEDIA
Julian Sands Julian Sands
PROFIMEDIA
Julian Sands Julian Sands
PROFIMEDIA
Julian Sands Julian Sands
Julian Sands. (Foto: PROFIMEDIA)

“Juliana še naprej hranimo v svojih srcih in se ga spominjamo kot čudovitega očeta, moža, raziskovalca, ljubitelja narave in umetnosti ter izvirnega igralca,” je v izjavi za The Guardian zapisala njegova družina. Po njihovih besedah je rad hodil na pohode. “V Los Angelesu je imel najraje goro Baldy, kamor je hodil tako pogosto, kot je le mogel,” je januarja povedal njegov brat.

Igralec je znan po nastopih v serijah, kot sta 24 in Smallville, in filmih Soba z razgledom, Polja smrti, Arahnofobija in Zbogom, Las Vegas.

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!