Novozelandska poslanka začutila popadke in odkolesarila v bolnišnico

Svet 29. Nov 202109:04 > 09:19 0 komentarjev
Julie Anne Genter
JulieAnneGenter/FACEBOOK

Novozelandska poslanka Julie Anne Genter je v nedeljo zgodaj zjutraj začutila popadke, sedla na kolo in se odpeljala v bolnišnico. Uro zatem je rodila svojega drugorojenca.

V nedeljo zgodaj zjutraj je novozelandska poslanka Julie Anne Genter začutila popadke. Sedla je na kolo in odkolesarila v bližnjo bolnišnico, kjer je uro kasneje povila drugorojenca.

“Velika novica,” je nekaj ur kasneje zapisala na svoji Facebookovi strani, na kateri je javnosti sporočila, da je okrog 3. zjutraj njena družina sprejela novega člana.

“Resnično nisem nameravala kolesariti s popadki, a se je na koncu le zgodilo,” je zapisala ob fotografijah, med katerimi sta tudi dve, na katerih je Genter na kolesu.

Julie Anne Genter
JulieAnneGenter/FACEBOOK

“Popadki niso bili tako močni”

“Popadki niso bili tako močni, ko sem se ob dveh zjutraj odpravila v bolnišnico,” je zapisala v objavi na Facebooku. Porod je bil po njenih besedah hiter in brez komplikacij, v svojem zapisu pa se je zahvalila tudi za izjemno nego in podporo zdravstvenega osebja v bolnišnici.

“Neverjetno je, da imava zdaj zdravega in srečnega malčka,” je še zapisala.

Kot poroča BBC, naj bi poslanka Genter, ki v svoji stranki zagovarja rešitve za prometna vprašanja, odkolesarila v bolnišnico že leta 2018, ko je rodila prvorojenca.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!