Pasji avtobus, ki je postal prava spletna senzacija (VIDEO)

Magazin 29. Jan 202316:59 6 komentarjev
Posnetek zaslona /Instagram Mo Mountain Mutts

Po ulicah majhnega mesta Skagway na Aljaski vozi prav poseben avtobus. Zakonca Thompson, ki vodita podjetje za sprehajanje in treniranje psov, kosmatince pred hišami njihovih lastnikov namreč pobirata kar z avtobusom. Varnostne pasove so zamenjali povodci, psi pa se po besedah zakoncev včasih obnašajo lepše kot otroci. Posnetki živalskih potnikov so hitro postali viralni in zbrali na milijone ogledov.

Video, ki je postal viralen in ima na TikToku že več kot 50 milijonov ogledov, se začne s posnetkom 5-letnega psa z imenom Amaru, ki potrpežljivo čaka na dvorišču pred hišo svojih lastnikov. Ko zagleda pasji avtobus, nemudoma začne veselo mahati z repom in se vkrca.

Gre za podjetje Mo Mountain Mutts, ki ga v majhnem mestu Skagway na Aljaski vodita mož in žena Lee in Moo Thompson. Ukvarjata se s sprehajanjem in treniranjem psov. Najprej sta kosmatince do sprehajalnih poti in parkov vozila v kombiju, ko pa sta povpraševanje in posel začela rasti – vsaj trikrat na dan sprehajata pasji trop približno 12 psov – sta morala prevozno sredstvo zamenjati. Odločila sta se za avtobus.

Zakonca Thompson si nikoli nista mislila, da bosta s svojim poslom postala pravi spetni zvezdi. Pse sta namreč sprva snemala in posnetke objavljala na splet z namenom, da bi lastnike obveščala, kaj počnejo in kako se imajo v varstvu.

A simpatični posnetki štiri nožnih prijateljev so kmalu postali spletna senzacija. Na njih je videti pse, kako čakajo na pasji avtobus, vstopijo in se odpravijo do svojega sedeža. Varnostne pasove v avtobusu so zamenjali povodci. “Večina psov ve, kateri sedež je njihov, mladiči so izjema,” je v smehu še povedala Thompson.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje