Poglejte, kako si je čas med govorom v evropskem parlamentu krajšala komisarka

Svet 13. Sep 202318:06 6 komentarjev
Ylva Johansson
X/Georg von Harrach

Enega najbolj pričakovanih govorov v Evropski uniji so nekateri izkoristili tudi za svoje prostočasne aktivnosti. Evropska komisarka Ylva Johansson je tako danes izkoristila več kot uro dolg govor predsednice Evropske komisije Ursule von der Leyen v evropskem parlamentu v Strasbourgu, da je nadaljevala svoj projekt pletenja.

Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je zadnjič pred evropskimi volitvami, ki bodo junija prihodnje leto, pred poslanci v Evropskem parlamentu spregovorila o stanju v Evropski uniji.

Kamere so ujele evropsko komisarko Ylvo Johansson, ki je bila izredno osredotočena na delo. Le da to delo ni ravno povezano z evropskimi zadevami. Pred seboj je imela v rokah pletilke, nadaljevala pa je s pletenjem svojega belo-rožnatega izdelka. Kaj točno je pletla, ni znano.

Med pletenjem je sicer komisarka nekajkrat pogledala tudi naokoli, a je to ni zmotilo pri njenem delu.

Johansson ni prva komisarka, ki je govor o stanju EU izkoristila za pletenje. Leta 2021 je podobno čas med govorom von der Leyen za pletenje izkoristila izvršna podpredsednica Evropske komisije Margrethe Vestager.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje