Posnetek, o katerem govori celotna Hrvaška: profesorji uprizorili spektakel

Magazin 02. Feb 202420:44 2 komentarja
Na Hrvaškem zadnje dni vsi govorijo o prav posebnem presenečenju, ki so ga za svoje maturante pripravili profesorji V. gimnazije Vladimir Nazor v Splitu.
Foto: YouTube/posnetek zaslona

Na Hrvaškem zadnje dni vsi govorijo o prav posebnem presenečenju, ki so ga za svoje maturante pripravili profesorji V. gimnazije Vladimir Nazor v Splitu.

Posnetek pevsko-plesnega spektakla, ki so ga za svoje maturante pripravili profesorji V. gimnazije Vladimir Nazor v Splitu, je v manj kot enem dnevu postal viralen.

In kako ne bi? Posnetek, ki je na YouTubu zbral že več kot 50.000 ogledov, se začne z “a cappella” izvedbo Gibonnijeve skladbe “Ovo mi me škola”. Po slabih dveh minutah eden od profesorjev mirno vzdušje prekine, v roke vzame mikrofon in začne repati, kar med maturanti sproži val navdušenja.

V naslednjih petih minutah profesorji postrežejo z vrsto domišljenih in zabavnih plesov: od kultne koreografije Michaela Jacksona iz videospota “Thriller”, do plesnih korakov iz filma Footloose in ikoničnega videospota Beyonce “Single Ladies”.

Vrhunec, ki je požel bučen aplavz in glasno navijanje, pa je bil trenutek, ko je trojica profesorjev ob spremljavi skladbe “The time of my life” v zrak dvignila četrtega profesorja in se zavrtela po plesišču.

Po poročanju spletnega portala Dalmatinskiportal.hr so za idejo zaslužne ravnateljica šole Ankica Kovač ter profesorici Ivana Beretin Mornar in Ana Sviličić Jutronić.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje