Potnik s križarke pristal v morju, na rešitev čakal 15 ur

Svet 26. Nov 202220:57 0 komentarjev
Carnival Valor
PROFIMEDIA

"Čudež na zahvalni dan" ali kako so rešili potnika križarke Carnival Valor, ki je v morju morda preživel več kot 15 ur.

V Mehiškem zalivu, kjer je plula turistična križarka Carnival Valor, se je na priljubljen ameriški praznik, zahvalni dan, zgodil “čudež”. Rešili so moškega, ki naj bi v morju preživel več kot 15 ur, je brati v tujih medijih.

28-letni potnik na križarki, ki je bila iz New Orleansa na poti v mehiški Cozumel, se je v sredo s sestro zadrževal v baru ladje. Po tem, ko se je odpravil na stranišče, se v bar ni vrnil, piše britanski BBC. Kako je moški pristal v vodi, za zdaj ni znano.

Izginulega moškega je na območju Mehiškega zaliva iskalo več reševalnih posadk. Našli so ga v četrtek zvečer, približno 30 kilometrov stran od obale Louisiane, rešeni pa naj bi bil po navedbah BBC v stabilnem stanju.

Seth Gross iz ameriške obalne straže je komentiral, da je možno, da je bil 28-letnik v vodi več kot 15 ur, kar je “absolutno največ” od primerov, ki so mu bili znani doslej. Dogodek je opisal kot enega od “čudežev zahvalnega dne”. Kot je še komentiral za CNN, primer rešenega moškega kaže, da je “volja do življenja nekaj, kar je treba upoštevati v vsaki iskalni oziroma reševalni akciji”.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!