Posnetek z uradne razglasitve novega kralja, ki je nemudoma postal viralen

Svet 10. Sep 202220:26 0 komentarjev
Kralj Karel III. podpisuje razglas za mizo
Posnetek zaslona/YOUTUBE

Po spletu in družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek novega kralja Karla III., ki je pred podpisom razglasa, s katerim je tudi uradno prevzel prestol, svojim pomočnikom z desno roko jasno nakazal, naj z mize umaknejo pisalni pribor, saj na njej ni dovolj prostora.

Kralj Karel III. je danes podpisal zgodovinski razglas, s katerim je tudi uradno prevzel kraljevi prestol. Tisti, ki so si ogledali posnetek pomembnega dogodka, pa si bodo morda bolj zapomnili, kako je novi kralj pred podpisom “besno” zamahnil z desno roko in enemu od svojih pomočnikov namignil, naj z njegove mize odmakne posodico s črnilom in škatlo za peresa.

Nekateri gledalci so mizo opisali kot premajhno za tako velik in pomemben dokument ter pisalni pribor. Tudi med podpisom dokumentov je kralj Karel III. namreč znova zamahnil z roko in pomočnikom namignil, naj vendarle umaknejo škatlo za peresa, saj da potrebuje več prostora.

Nalivno pero, s katerim je kralj podpisal ta pomembni razglas, je bilo sicer po poročanju medijev darilo njegovih sinov Harryja in Williama.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!