Presenetljiva izbira za najbolj seksi Britanca

Magazin 16. Maj 202420:14 0 komentarjev
Jeremy Clarkson
Foto: PROFIMEDIA

Britanke so izbrale novega najbolj seksi moškega – to je že drugo leto zapored postal Jeremy Clarkson. 64-letni voditelj, ki se ukvarja z avtomobilizmom, je med drugim premagal igralca Idrisa Elbo in Cilliana Murphyja ter princa Williama.

V letni anketi o najbolj seksi moškem, ki poteka na vodilni britanski spletni strani za zmenke poročenih Illicitencounters.com, glasuje 2.000 žensk.

Anketiranke so imele na voljo 50-članski seznam znanih moških z Otoka, vsakega pa so morale oceniti na lestvici od 1 do 10. Že drugo leto so najvišjo oceno, in sicer 9 od 10, podelile Jeremyju Clarksonu, angleškemu televizijskemu voditelju.

Jeremy Clarkson
Foto: PROFIMEDIA

Na drugem mestu je pristal igralec Tom Holland, sledili pa so prestolonaslednik princ William, selektor angleške nogometne reprezentance Gareth Southgate in oskarjevec Cillian Murphy.

Clarkson se v zadnjih letih ukvarja s kmetijstvom na angleškem podeželju, njegovo pot pa lahko spremljamo v seriji Clarkson’s Farm. Amazon Prime je že naznanil četrto sezono, kar je potrdil tudi Clarkson.

Jeremy Clarkson
Foto: PROFIMEDIA

Med letoma 2002 in 2015 je s sovoditeljema Jamesom Mayem in Richardom Hammondom vodil avtomobilistično oddajo Top Gear. Trio lahko zdaj spremljamo v novi avtomobilistični seriji The Grand Tour – to so leta 2022 snemali tudi v Sloveniji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!