Zvezdnik Top Geara na Bledu

Magazin 30. Jun 202208:04 > 12:15 0 komentarjev
Jeremy Clarkson
PROFIMEDIA

Britanski zvezdnik šova Top Gear Jeremy Clarkson, ki se je nedavno preizkusil v novi oddaji kot kmet, je obiskal Slovenijo. Na družbenem omrežju je objavil fotografijo Blejskega otoka in pripisal, da Slovenija ni zanič.

Nekdanjo prvo ime avtomobilističnega šova Top Gear Jeremy Clarkson je v teh dneh obiskal Slovenijo. Na Instagramu je objavil fotografijo Blejskega otoka s cerkvijo, sliki pa dodal pripis: Slovenia, very unshit oziroma v dobesednem prevodu: Slovenija, zelo ne zanič. Objava je v 11 urah dosegla več kot 49.000 všečkov in 380 komentarjev. Znani voditelj je pred Slovenijo obiskal Krakov na Poljskem, kjer je bil skupaj s sovoditeljema oddaje Grand Tour Richardom Hammondom in Jamesom Mayem. Poljski mediji so pretekli teden poročali, da naj bi na krakovskih ulicah snemali novo epizodo oddaje.

Clarkson je eden najbolj znanih avtomobilističnih novinarjev, ki je skupaj s Hammondom in Mayem vodil kultni avtomobilistični šov Top Gear, v zadnjem času pa se je preizkusil kot kmetovalec v oddaji Clarkson’s Farm. Clarkson je lastnik kmetije v Cotswoldsu v Veliki Britaniji že 14 let, vajeti pa je prevzel lani. Med drugim se je v epizodah ukvarjal s popravljanjem traktorjev in vzrejo ovac.

62-letnik je sicer Top Gear zapustil leta 2015 po napadu na producenta oddaje, BBC pa mu posledično ni podaljšal pogodbe. Top Gear sta nato zapustila tudi Hammond in May, moči pa so nato združili v šovu Grand Tour, ki se predvaja na platformi za pretočne vsebine Amazon Prime video.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.