Revija Time na seznam izstopajočih izumov vključila tudi slovensko inovacijo

Gospodarstvo 22. Nov 202209:57 0 komentarjev
Bellabeat Ivy
Bellabeat Ivy

Ugledna revija Time je objavila seznam 200 najboljših izumov leta 2022, nanj pa je v kategorijo wellness vključila tudi pametno zapestnico za ženske, zasnovano v Sloveniji. Bellabeat Ivy je merilnik zdravja, ki spremlja dnevno rutino ženske in biološke odzive njenega telesa.

Na seznam 200 najboljših izumov leta 2022, ki ga je pripravila ugledna revija Time, se je v kategorijo wellness uvrstila tudi slovenska inovacija. Gre za merilnik zdravja Bellabeat Ivy, ki je zasnovan za ženske v obliki pametne zapestnice. Kot so sporočili iz podjetja, pametna zapestnica spremlja dnevno rutino ženske in biološke odzive njenega telesa ter povezuje podatke z njenim menstrualnim ciklusom, nosečnostjo in drugimi zdravstvenimi podatki, kot so simptomi in razpoloženje. Na voljo je v šestih barvah, zanjo pa boste odšteli 249 ameriških dolarjev oziroma dobrih 242 evrov.

“Uvrstitev na Timeov seznam najboljših izumov leta 2022 je izjemen dosežek za Bellabeat kot celoto in dokaz kakovosti izdelka, ki smo ga dali na trg,” je ob novici dejala soustanoviteljica Bellabeata Urška Sršen in poudarila, da nenehno sledijo potrebam in željam žensk po bolj zdravem in produktivnem življenju, v skladu z njimi pa prilagajajo svoje izdelke.

Revija TIME Revija TIME
TIME
Bellabeat Ivy Bellabeat Ivy
Bellabeat Ivy
Bellabeat Ivy Bellabeat Ivy
Bellabeat Ivy

Revija Time je seznam najboljših izumov ustvarila z upoštevanjem nominacij urednikov in dopisnikov revije po vsem svetu, posebno pozornost pa so namenili rastočim podjetjem na področju industrije električnih vozil, zelene energije in umetne inteligence. Pri ocenjevanju so upoštevali tudi kriterije izvirnosti, učinkovitosti, ambicioznosti in vpliva.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!