Rihanna na Super Bowlu razkrila, da je drugič noseča (VIDEO)

Magazin 13. Feb 202307:45 1 komentar
Rihanna
PROFIMEDIA

Letošnji nastop ob polčasu Super Bowla, na katerem sta se pomerili moštvi Philadelphia Eagles in Kansas City Chiefs, je pripadel pevki Rihanni, ki je na glasbenih odrih nismo videli že pet let. Na nastopu pa je poskrbela tudi za pravo presenečenje, saj je razkrila, da je drugič noseča.

Približno 15-minutni koncerti med polčasom največjega športnega dogodka v ZDA, ko se v finalu pomerita moštvi lige NFL, že tradicionalno veljajo za glasbene spektakle, o katerih se včasih govori bolj kot o zmagovalcu Super Bowla. Letos je bilo to moštvo Kansas City Chiefs.

Potem ko je lani nastopil losangeleški producent Dr. Dre, ki je na oder povabil še druge glasbenike, s katerimi je v preteklosti sodeloval, kot so raperji Snoop Dogg, 50 Cent, Kendrick Lamar in Eminem ter pevka Mary J. Blige, je letos v Arizoni čast pripadla pevki barbadoških korenin Rihanni, ki je oboževalci na glasbenih odrih niso videli že pet let. Nazadnje je namreč Rihanna nastopila leta 2018, ko se je na odru glasbenih nagrad grammy pridružila DJ Khaledu s pesmijo Wild Thoughts.

Pevka je nastop na Super Bowlu odprla s hitom iz leta 2015 Bitch better have my money, a bolj kot na glasbeno točko so bile oči javnosti uprte v njen trebuh. Pod rdečim kombinezonom, ki ga Rihanna ni zapela do konca, je namreč pokazala svoj nosečniški trebušček. Uvodni pesmi je sledila mešanica hitov Where have you been, Only girl in the world, We found love, Rude boy, Work, Wild Thoughts, Pour it up, all of the lights, Run this town in Umbrella. Nastop pa je zaključila s hitom iz leta 2012 Diamonds. Čeprav so se številni spraševali, ali bo glasbenica nastop na športnem dogodku izkoristila kot priložnost za predstavitev novih pesmi, se to na koncu ni zgodilo. Prav tako je nastopila brez glasbenih gostov.

Pevkin poklon bogati glasbeni karieri

Spomnimo, da so barbadoški zvezdnici nastop na Super Bowlu ponudili že leta 2019, a je ponudbo zavrnila zaradi solidarnosti z nekdanjim igralcem lige NFL in borcem za državljanske pravice Colinom Kaepernickom. Ta je leta 2016 pred tekmo, med predvajanjem ameriške himne, pokleknil v znak protesta proti rasnim krivicam in policijskemu nasilju nad temnopoltimi.

A ko ji je bil lani nastop ponujen znova, ga je sprejela. Na nedavni novinarski konferenci pred dogodkom je pevka dejala, da je ponudbo za nastop dobila le tri mesece po prvem porodu. “Ali bi morala tako velike odločitve sprejemati v tem trenutku? Mogoče bom obžalovala,” je Rihanna povedala, kaj je v tistem trenutku razmišljala. “Ko postaneš mama, se nekaj preprosto zgodi. Začutiš, kot da bi lahko prevzel svet, da lahko narediš karkoli. In Super Bowl je eden največjih odrov na svetu, tako da me je bilo tudi strah,” je pojasnila in hkrati dodala, da je bil to vseeno vznemirljiv izziv, ki ga je bila po večletnem glasbenem premoru pripravljena sprejeti. “Pomembno je, da nastopam letos. Pomembno je za reprezentativnost. Pomembno je, da nastop vidi tudi sin,” je poudarila.

Razkrila je, da je imela med pripravami težave izbrati pesmi iz svojega bogatega kataloga albumov. “Seznam je bil največji izziv in ravno najtežji del. Kako maksimizirati 13-minutni nastop in hkrati proslaviti? Ta nastop bo praznovanje moje glasbene kariere na najboljši način,” je še dejala na novinarski konferenci.

Pevka Rihanna, ki je svoj zadnji album Anti izdala v začetku leta 2016, je svojo obljubo držala in pri tem javnost med nastopom presenetila z veselo novico, da bo, kot omenjeno, znova mamica. Popzvezdnica se je s partnerjem ameriškim raperjem A$AP Rockyjem maja lani že razveselila rojstva sina.

Rihanna na Super bowlu Rihanna na Super bowlu
PROFIMEDIA
Rihanna na Super bowlu Rihanna na Super bowlu
PROFIMEDIA
Rihanna na Super bowlu Rihanna na Super bowlu
PROFIMEDIA
Rihanna na Super bowlu Rihanna na Super bowlu
PROFIMEDIA
Rihanna na Super bowlu Rihanna na Super bowlu
PROFIMEDIA
Rihanna na Super bowlu Rihanna na Super bowlu
PROFIMEDIA
Rihanna na Super bowlu Rihanna na Super bowlu
PROFIMEDIA
Rihanna na Super bowlu Rihanna na Super bowlu
PROFIMEDIA
Rihanna Rihanna
Profimedia
Rihanna Rihanna
PROFIMEDIA
Rihanna Rihanna
PROFIMEDIA
Rihanna Rihanna
PROFIMEDIA
Rihanna Rihanna
PROFIMEDIA
Rihanna Rihanna
PROFIMEDIA

Škandali in najboljši nastopi

Letošnji nastop ob polčasu Super Bowla je minil brez incidentov in večjih posebnosti. Ker pa veljajo koncerti ob polčasu najpomembnejše tekme ameriškega nogometa za velik spektakel, je bilo kontroverznih trenutkov in spodrsljajev v preteklosti kar nekaj. Spomnimo, da sta za največji škandal poskrbela Janet Jackson in Justin Timberlake leta 2004 zaradi težav z garderobo, ki je vodila v razkritje pevkine dojke.

Leta 2007 je sedaj že pokojni glasbenik Prince nastopil sredi nevihte. Leta 2016, ko so bili glavni nastopajoči skupina Coldplay, jim je luč žarometov ukradla kar njihova gostja Beyonce, ki se je skupini na odru pridružila skupaj z glasbenikom Brunom Marsom.  Po mnenju številnih pa po skoraj 30 letih še vedno velja, da je najboljši koncert na Super Bowlu priredil glasbenik Michael Jackson, sledi mu Prince.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje